2777
2789
عنوان

معذرت خواهی از نی نی سایتیها😔

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گفتم فایده نداره دفعه پیشم همینکار کردیم فایده نداشت

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

شاید چیزی برای از دست دادن نداری😂شوخی کردم جدی نکیری 😃

🤣🤣🤣🤣 بامزه گفتی

اره کلا برام مهم نیست هرچی دلشون بخواد بگن

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
به انجام نرسید متاسفانه حتی یادمه اونروز تو صدم ثانیه تاپیک زده میشد

کمتر شده بود.

من تاپیک راجع به کلاه آفتابی زدم.

دیدم خیلی شرکت کننده نسبت به قبل کم شده.

تعجب کردم.

روز بعد فهمیدم قرار بود تحریم کنیم. 😁

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
کمتر شده بود.من تاپیک راجع به کلاه آفتابی زدم.دیدم خیلی شرکت کننده نسبت به قبل کم شده.تعجب کردم.روز ...

نمیدونم ولا ولی من شبش یادمه تاپیک ها همونطور بود

تازه چندین پربازدید داشتیم 

یکیشون ۶۰ صفحه رفته بود جلو

💙                                                                   

عزیزم اینجا کسی رسیدگی نمیکنه🥲حتی وقتی اعتراض کردید بعدش یک سری محدودیت ها برای عنوان تاپیک ها گذاش ...

درسته.

ولی من بیشتر منظورم این بود که چون خودم خیلی مشتاق بودم برای این قضیه، یه حس بدی بهم دست داد که انگار کساییو انداختیم جلو که اعتراض کنن و بعد خودم قضیه رو فراموش کردم  

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

جدی اگر بخوایم تو نی نی سایت کاری کنیم چطور متحد و هماهنگ بشیم؟؟

باید به تاپیک کاربری که حالت لیدر داره مراجعه کنیم؟؟

من خودمم بودم😂😂

کجا بودی؟ 

منظورت اینه که  تاپیک گذاشتی روز تحریم؟

کجا بودی؟ منظورت اینه که تاپیک گذاشتی روز تحریم؟

سايت

هم تاپيك گذاشتم هم انلاين بودم هم كامنت ميذاشتم بعدش فهميدم اعع همچين قراري بود؟😂😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
سايتهم تاپيك گذاشتم هم انلاين بودم هم كامنت ميذاشتم بعدش فهميدم اعع همچين قراري بود؟😂😂

عین من.

ولی من خیلی مشتاق این قضیه حذف توسط کاربرها بودم و همشم میگفتم کاش بشه و اینا.... 

بعدشم اینطور رفتار کردم. 😐😐

بی خیال باباگلم عذاب وجدان نداشته باش اگه قراره سرهمچیزاینطوری خودخوری کنی چیزی ازت نمیمونه انشالله ...

سلام عزیزم.

کامنت شما رو امروز دیدم، اینم یه نشونه از حواس پرتیام.😃😃

ممنون از محبت و توجهت. ❤

نه دیگه زیادم خودخوری نمیکنم تو این قضیه.

آخه من خودم هر جا حرفش بود میپریدم وسط میگفتم کاش امکان حذف داشتیم بعدم که اینطوری متوجه نشدم باید تحریم می کردیم. 😐😃

باید شخصا باهام تماس میگرفتن تا یادم نره.  😂😂

سلام عزیزم.کامنت شما رو امروز دیدم، اینم یه نشونه از حواس پرتیام.😃😃ممنون از محبت و توجهت. ❤نه دیگه ...

بهترین کارومیکنی عزیزم حتی اگه تاپیکم نمیزدیم باز تاثیری نداشت وتاخودشون مایل نباشن گزینه حذف تاپیکوبخودمون نمیدن این کارابی فایده هست  فدای سرت هممون اینروزابه دلیل مشغله زیادو..... حواس پرت شدیم کاملاطبیعی ❤❤😅🤣🤣