2777
2789
عنوان

معذرت خواهی از نی نی سایتیها😔

534 بازدید | 30 پست

در رابطه با امکان حذف تاپیک توسط خود کاربر؛

من کسی بودم که خودم خیلی دنبال این قضیه بودم که خودمون حق حذف تاپیک رو داشته باشیم، ولی تو روزی که قرار بود تحریم کنیم و تاپیک نزنیم تاپیک زدم. آخه نمیدونستم!😔

تو تاپیکی که کاربر "از سارا بپرس" برای حذف تاپیک زده بودن بودم، ولی تا آخر نموندم و متوجه نشدم چنین قراری گذاشته شده.

با وجودی که یکسال هست تو نی نی سایتم هنوز به حالت نی نی سایت عادت نکردم.

هنوز به اینستا عادت دارم.

که میتونیم فالو کنیم و بعد مطالب برامون میاد.

عادت نکردم برم به تاپیک کاربرا سر بزنم که ببینم قراری هست یا نه.

تو اینستا اگر کاری قرار بود انجام بشه؛ اکسپولرر پر میشد با پست های مربوطه و به واسطه کسایی که فالو کرده بودیم هم برامون میومد و تو استوریام همش جلو چشممون بود. 

حتی هنوزم مطمئن نیستم چطور میشه فهمید یه کاربر پست جدید گذاشته، برام عجیبه که میگن باید بریم هی چک کنیم و سر بزنیم به تاپیکاش! 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث اینکه گفتن قراره برنامه نویسی کنن حذف تاپیک رو 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

نمیدونم چرا این حذف تاپیک برام مهم نیست و..

با اینکه کل فامیل و رفیق اسم کاربریمو میدونن😁🤣

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
نمیدونم چرا این حذف تاپیک برام مهم نیست و..با اینکه کل فامیل و رفیق اسم کاربریمو میدونن😁🤣

شاید چیزی برای از دست دادن نداری😂

شوخی کردم جدی نکیری 😃

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

حالا ما که نیومدیم چی شد

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)