2777
2789
عنوان

سرم تقویت مژه بلک بری

20174 بازدید | 15 پست

لطفا کسایی که از این سرم بلک بری استفاده کردید بهم بگید بعد چند هفته استفاده نتیجه رو ازش دیدید و اینکه بجز بلک بری اگه چیزی استفاده کردید که نتیجه دیدین ازش اسمشو بعلاوه مدت زمانی که ازش نتیجه دیدید بگید

من استفاده کردم

و خدایی راضی ام

مژه هام هم‌سیاه تر شدن

هم‌بلند تر

جوری که مژه بالایی به پایینی گیر میکنه

خییییلی ذوق میکنم وقتی اینجوری میشه😍

راستش اولی ک خریدم زیاد عقیده نداشتم ک جواب بده

ولی وقتی ک بعد از یه ماه استفاده عکس قبل و بعدمو کنارهم گذاشتم موندددم از نتیجش

خودمم باورم نمیشد

شدیداااا راضی ام 

خداخیری به اونی بده بهم معرفیش کرد

دستش درد نکنه

سلام منم برای دخترم گرفتم خیلی عالیه واقعا مژه هاش بلند شده فک نمیکردم اینقدر تغییر کنه برای خودم هم تقویت ابرو گرفتم از یه خانم گرفتم خدا خیرش بده شمارش و میذارم 093338094059بحری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم عالیه ،نه فقط سرمش بلکه تمام محصولاتش ،پوست صورت من انقد خوب شده فقط بخاطراستفاده از ...

سلام گلم از چه محصولاتی استفاده کردی توضیح میدی؟ بعد واقعا خوب بوده عوارض نداشته بعد قطعش.

ببین من خودم فروشندم خب مشتری هام استفاده کردن خیلی راضین اگه میخوای بخری خب به این آیدی تو روبیکا پیام بده اصلشو واست ارسال کنم life_passes@ ضمانتی ببر تازه بگیری هم یدونه دیگه رایگان واست میفرستم چی از این بهتر

سرم ابروی بلک بری خوبه؟

اره خیلی خوبه من فروشندم خب خودم استفاده کردم خب در حدی که ابروهامو خوب تقویت کرد که نیازیله میکرو نداره هرکبم ببینه میگه میکرو کردی درحالی که فقط از سرم ابرو بلک بری استفاده کردم

شمارم اگه خواستی اصلشو بخری 09024943187

سلام دوستای گلم محدثه هستم مشاور فروش محصولات فوق العاده نفیس❤🙂 میتونم تو هر زمینه ای در رابطه با م ...

سلام عزیز من درحال استفاده از سرم مژه بلک بری هستم  دور چشمم خیلی تیره شده چکار کنم