2777
2789
عنوان

ابلیس شبی رفت به بالین جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 70 پست
شما چطور متن هاي به اين طولاني ميخونيد؟؟؟ من اصلا حوصله م نميشه از برداشت ها بهره ميبرم     ...

بعضیا  همینجورن  مثل شما   . دوست ندارن  بخونن مطلبو  . و بهتر علاقه  دارن  صوتی بشنون و نخونن.  غیرعادی نیستی  خیلیا اینجورن.

این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا  همینجورن  مثل شما   . دوست ندارن  بخونن مطلبو  . و بهتر علاقه   ...

خدا رو شكر تنها نيستم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
بعضیا  همینجورن  مثل شما   . دوست ندارن  بخونن مطلبو  . و بهتر علاقه   ...

من تعریف از خود نباشه جز کتاب بازها هستم واسه همین این متنا برام خیلی کوتاهه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

من كتاب زياد ميخونم اما توي نت اصلا نميتونم متن طولاني بخونم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

اینی که گفتم  در مورد کتاب بازها هم هست   .بغضیاشون  دوست دارن تا نصفه میخونن خسته میشن  دوست دارن  صوتی باشه  و گوش بدن  و حوصله خوندن ندارن  ولی اگر  مجبور بشن  تا اخر میخونن.    حتی  تند خونی هم دارن در اون لحظه  مثلا نامه ایی از دوست دیرینه شون رو سریع میخونن. 

این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .