2777
2789
عنوان

ابلیس شبی رفت به بالین جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 70 پست

شاید اون خانم شیوه های درست همسرداری رو خوب بلد نبوده 

جذب نمی گرده همسرش رو

شاید وقت زیادی رو بیرون از خونه می گذرونده

شاید خیلی خسته بوده و به همسرش بها نمی داده

دخترم❤❤❤هلیااااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز هم میگم که

خوردن یا نخوردن الکل منظور من نیست

بقیه ی دوستانی که می خونید برداشت بد نکنید

از نظر من همه ی انسان ها آزاد هستند 

ولی ما می تونیم درس های زیادی از این زندگی واقعی بگیریم که شاید در آینده به درد هر کدوم از ما بخوره

دخترم❤❤❤هلیااااااا
همین دیگه تند رفته گاهی باید در مورد کاری که می خواهیم انجام بدیم اول خوب فکر کنیم

فکر می کنم این یه چیز ژنتیکیه.بعضیا دنبال جنجال درست کردنن یا شاید یاد گرفتن با جنجال وهیاهو کارشونو حل کنن.بعضی مثل خودم دوست دارم در نهایت آرامش جلو برم.خیلی وقتا هم موفق بودم.اگه هم جایی کارم جلو نرفته خودم دودل بودم که درست بشه یا نه.مثلا این خانم میخواسته طرفو بشونه سرجاش یا میخواسته بره کنار.خوب با بی محلی هم این موضوع حل میشه.مگه طرف با زور میخو استه بش نزدیک بشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

دوست بازی و رفیق بازی و گشتن با آدمای چیپ و بی مایع کار دستشون داد. کشته هم نمی شد، چند سال بعد مرده می رفت دنبال مواد و می ترکید و زندگیش هم آشوب نی شد و دو تا بچه روانی ب جامعه تقدیم می کرد. هر جور بگیری تهش همین بود

ایرج میرزا ی شاعر در شعر ((ابلیس شبی رفت به بالین جوانی))

داستانی تعریف می کند

شیطان به آن جوان می گوید من مرگ هستم.و باید از سه کار یکی را انجام دهی..وگرنه جانت را می گیرم...یا خواهرت را کتک بزنی ،یا پدرت را بکشی،یا جامی شراب بخوری...

جوان دید بهترین کار شراب است ،چون آن دو کار دیگری برای او از محالات بود.

شراب را خورد و مست شد و عقلش زایل شد و خواهرش را حسابی کتک زد و پدرش را هم کشت.ایرج میرزا در بیت آخر می گوید..

.ای کاش شود خشک بن تاک خداوند

زین مایه ی شر حفظ کند نوع بشر را

دخترم❤❤❤هلیااااااا

در این پرونده هم دیدید که.........

ارسلان که می گفت جرعه ای که آزارش به کسی نمی رسد،چرا منع شده،همان جرعه کاری کرد که دور همی بد فرجامی تشکیل شود و دو نفر بمیرند و تمام کسانی که به این دو نفر ربط داشتند،سیاهپوش و نابود شدند.

در این پرونده ژاله بلد نبود چه کند که شوهرش از شراب نوشی دست بردارد یا دست کم کار به اینجا نکشد.

حالا این ها اتفاقاتی بوده که افتاده و گذشته و باید فراموش کرد و از امروز باید به فکر نجات دادن خودش از عذاب وجدان باشد.تا بتواند خودش و بچه هایش را خوشبخت کند.

دخترم❤❤❤هلیااااااا