2777
2789

یه پیراهن یه تیشرت یه اسپری یه دستبند چرمی مردونه یه ضد آفتاب بی رنگ (این یکیو نگید بده چون مهندسه همش تو آفتابه واقعا نیااازشه باید به زور بهش بدم) تویی باکس مشکی همشون

با یک کیک تویی کافه به صرف شیک نوتلا و شکلات؟!😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خوشبحالت شوهرداری اونم مهندس هعی😂 آره عالیه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت واژه خوبی نیست

بدبحالت خوبه؟😐

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ایشالا ماله شما جراح مغز و اعصاب بشه😂💜

طلا فروش بشه کاش مرسی خوشگلمم😂❤️

منم‌چند روز پیش شوهرم‌رفت لباس بخره تو اتاق پرو چند تا رو برد از همش هم‌خوشش اومد نزدیک دو تومن شد تا بیاد بیرون خودم حساب کردم براکادوی تولدش راحت شدم نمیتونستم خودم تنها بخرم اندازه و سلیقه ی خودش بود اینا ،کلی سوپرایز شد وقتی فروشنده گفت حساب کرد خانمت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
تو نت تحقیق کن سرشار از انرژی منفیه به جای خوشبحالت میشه گفت برات خوشی آرزو میکنن

خب براش آرزوی خوشی میکنم😂😐

پول اونا رو میدادی یه چیز شیک تر ایرپادی ساعت هوشمندی کت شلواری کفشی ادکلن گرون یا ساعت مارک

آخه علاقه به وسایل ارتباطی نداره اهل اسپرت پوشیدنه از کت و شلوار خوشش نمیاد وگرنه دوس داشتم واقعا🤧😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚