نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
شما میدونی اگه مرتب کلاس هاش شرکت کنیم چقد طول میکشه؟
به من گفتن یه ماهه
قیمتش 1میلیونو پونصد بود گفت اگر فقط واسه ازمون بیاین نصف میشه منم گفتم تو خونه بخونم برم ازمون بدم
نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حقوق نمیخونم اطلاعی در این مورد ندارم ولی واسه رشته من ضروریه
شما کلاس میری یا تو خونه میخونی فقط میری واسه ازمون