2777
2789
عنوان

سلام خوبین

24 بازدید | 7 پست

مدرک icdl برای بعد قبولی ازمون وکالت مهمه؟

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

شما میدونی اگه مرتب کلاس هاش شرکت کنیم چقد طول میکشه؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

شما میدونی اگه مرتب کلاس هاش شرکت کنیم چقد طول میکشه؟

به من گفتن یه ماهه

قیمتش 1میلیونو پونصد بود گفت اگر فقط واسه ازمون بیاین نصف میشه منم گفتم تو خونه بخونم برم ازمون بدم

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفتن یه ماههقیمتش 1میلیونو پونصد بود گفت اگر فقط واسه ازمون بیاین نصف میشه منم گفتم تو خونه بخ ...

آهااان مرسی عزیزم موفق باشی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

آهااان مرسی عزیزم موفق باشی

خیلی مدرکش لازمه برای حقوق یا نه

خیلی مدرکش لازمه برای حقوق یا نه

من حقوق نمیخونم اطلاعی در این مورد ندارم ولی واسه رشته من ضروریه

من حقوق نمیخونم اطلاعی در این مورد ندارم ولی واسه رشته من ضروریه

شما کلاس میری یا تو خونه میخونی فقط میری واسه ازمون

شما کلاس میری یا تو خونه میخونی فقط میری واسه ازمون

میخوام کلاس برم