2777
2789

قطعا کار دختره زشت بوده ک کلی فحش و بی احترامی کرده ولی این ی واقعیته ک نسل اواخر هشتاد و نود با ماها خیلی فرق میکنه.. من خودمم ۸۳ هستم ولی خب اصلا شبیه اونا نیستم. باید ببینین ک چی باعث شده ک زبون دراز و بی‌تربیت بشن. چرا باید خواسته هاشون جدی گرفته نشه یا تمسخر بشن؟؟؟؟

الان ناخن کاشتن برای یه دختر ۱۳ یا ۱۴ ساله کاملا عادیه چون همسناشون همه اینجورین.. چرا باید بچه رو عقده‌ای کنید و گاو پیشونی سفیدش کنید؟ اینجوری فقط یاغی تر میشن. بنظرم بچها تا زمانی ک خواسته‌هاشون به خودشون و دیگران اسیب نزنه مورد قبوله  نه اینکه مثل عقده‌ای ها بگیم زمان ما اینجوری نبود پس تو هم نباید اینجوری باشی😐

خوب زمونه فرق کرده قبول کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما با نهایت احترام به این نسل ۸۰و ۹۰ باید گفت خیلی هاشون فقط در تکنولوژی از نسلهای قبلی جلوترن 

در باقی چیزا ...نگم بهتره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ببین بعضی خانواده ها هنوز تعصب خاص خودشون رو دارن 

ولی ب نظرم زیبایی دست یه نوجوان ۱۴-۱۵ ساله ب سادگی و لطیف بودنشه 

یا حالا نهایتا واسه تنوع لاک ژل بزنه ن کاشت 

مو رنگ کردن هم ب نظرم قشنگ نیس

میتونه از این پوستیژ های شاخه ای بذاره و اسیبی ب موهاش نزنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اما با نهایت احترام به این نسل ۸۰و ۹۰ باید گفت خیلی هاشون فقط در تکنولوژی از نسلهای قبلی جلوترن در ب ...

باید بببینبید چی باعث خشمشون شده

قطعا درک نمیشن و همین دلیله ک با خشم میخوان خودشونو اثبات کنن

چون با زبون نرم گفتن چیزی حاصل نشده

ببخشید ولی بعضی از دهه هشتادی ها ونودی ها خیلی پررو هستتد واصلا شرم وحیا و...قی کردن رفته.البته گفتم بعضی ها.وخیلی جریح شدن وسریع جواب دادن وگستاخی را برای خودشون بزرگی وعاقلی می دونن متاسفانه

ببین بعضی خانواده ها هنوز تعصب خاص خودشون رو دارن ولی ب نظرم زیبایی دست یه نوجوان ۱۴-۱۵ ساله ب سادگی ...

خب این دیگ کاملا شخصیه

وقاتی همستاشو میبینه دلش میخواد مثلشوت بشه

من همیشه تو این سایت نسبت به نوجوونا یکم زاویه داشتم ولی واقعا دلسوز نسل جدید و جوونامونم ببشتر از حد توانشون داریم بهشون ظلم میکنیم و توقع داریم اینا همون نوجوونی خودمونن پر از احساسات و  مغرور و کله شق مگه ما نوجوون بودیم چقدر درک از جامعه و تفکر بزرگترامون داشتیم فقط زمان ما اطلاعات کمتر بود بچه های الان اطلاعات زیادی دارن ولی توانایی روحی و درکیشون اندازه همون بچه پونزده ساله است نه بیشتر نباید بیشتر از توانشون ازشون توقع داشته باشیم باید باهاشون کنار بیایم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دهه ۷۰ که کله عمرشون رو درگیر تمسخر دهه های بعدشون (۸۰ و ۹۰ ) بودن 

دهه ۴۰ و ۵۰ درحال کتک زدن دهه ۶۰ بودن

به نظرم ۸۰ از نظر رفتاری و عقیده های مختلف رو پذیرا ترن .. تو همشونم بد و خوب هس . بی تربیتی و خیلی چیزا ربط به دهه نداره

من دهه هشتاد ها رو ترجیه میدم . نمیدونم شما چرا باورت شده دهه ما بده؟ خیلی خوبن که هشتادی ها

In love with darkness ♥🐞
خب این دیگ کاملا شخصیهوقاتی همستاشو میبینه دلش میخواد مثلشوت بشه

قرارنیست که هرچی دید آدم همون انجام بده.بالاخره تفاوت فرهنگی و شان خانواده ها باید بچه در نظر بگیره.درضمن دختر ۱۳سالهذبنظرت زود نیست وارد این چیزا بشه.که مثلا تاخن بکارع یا مو رنگ کنه وآرایش کنه؟تمیزی ونظافت وشیک گشتن خوبه ولی بنظر من هرچیزی یک سنی داره

قرارنیست که هرچی دید آدم همون انجام بده.بالاخره تفاوت فرهنگی و شان خانواده ها باید بچه در نظر بگیره. ...

خب نظر شما کاملا معقوله ولی فقط مناسب هم دوره‌ای های خودتونه

بچهای این دوره و زمونه درکی از این چیزایی ک شما میگین ندارن