قطعا کار دختره زشت بوده ک کلی فحش و بی احترامی کرده ولی این ی واقعیته ک نسل اواخر هشتاد و نود با ماها خیلی فرق میکنه.. من خودمم ۸۳ هستم ولی خب اصلا شبیه اونا نیستم. باید ببینین ک چی باعث شده ک زبون دراز و بیتربیت بشن. چرا باید خواسته هاشون جدی گرفته نشه یا تمسخر بشن؟؟؟؟
الان ناخن کاشتن برای یه دختر ۱۳ یا ۱۴ ساله کاملا عادیه چون همسناشون همه اینجورین.. چرا باید بچه رو عقدهای کنید و گاو پیشونی سفیدش کنید؟ اینجوری فقط یاغی تر میشن. بنظرم بچها تا زمانی ک خواستههاشون به خودشون و دیگران اسیب نزنه مورد قبوله نه اینکه مثل عقدهای ها بگیم زمان ما اینجوری نبود پس تو هم نباید اینجوری باشی😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید ولی بعضی از دهه هشتادی ها ونودی ها خیلی پررو هستتد واصلا شرم وحیا و...قی کردن رفته.البته گفتم بعضی ها.وخیلی جریح شدن وسریع جواب دادن وگستاخی را برای خودشون بزرگی وعاقلی می دونن متاسفانه
من همیشه تو این سایت نسبت به نوجوونا یکم زاویه داشتم ولی واقعا دلسوز نسل جدید و جوونامونم ببشتر از حد توانشون داریم بهشون ظلم میکنیم و توقع داریم اینا همون نوجوونی خودمونن پر از احساسات و مغرور و کله شق مگه ما نوجوون بودیم چقدر درک از جامعه و تفکر بزرگترامون داشتیم فقط زمان ما اطلاعات کمتر بود بچه های الان اطلاعات زیادی دارن ولی توانایی روحی و درکیشون اندازه همون بچه پونزده ساله است نه بیشتر نباید بیشتر از توانشون ازشون توقع داشته باشیم باید باهاشون کنار بیایم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
قرارنیست که هرچی دید آدم همون انجام بده.بالاخره تفاوت فرهنگی و شان خانواده ها باید بچه در نظر بگیره.درضمن دختر ۱۳سالهذبنظرت زود نیست وارد این چیزا بشه.که مثلا تاخن بکارع یا مو رنگ کنه وآرایش کنه؟تمیزی ونظافت وشیک گشتن خوبه ولی بنظر من هرچیزی یک سنی داره