2777
2789
عنوان

😍 باهاش برم یا نرم 😭

161 بازدید | 12 پست

رلم به یه جشنواره دعوت شده بلیط یه نفره دادن بهش. بهم گفته بود بیا با هم بریم منم قبول کردم الان زنگ زد به اونی که دعوتش کرده بگه که منم میتونم باهاش برم اون گفته نه باید بلیط دعوت داشته باشه.

محل برگزاری جشنواره هم  یک ساعتونیم با خونمون فاصله داره. 

جشنواره یه جای خیلییییییی لاکچری و باکلاسه کلی مرکز خرید اونجا هست. اینم بگم که فقط مامانامون ار رابطمون خبر دارن فعلا تا اوکی شدن شرایط به هیچ کس چیزی نگفتیم.

با این شرایط 

به نظرتون 

باهاش برم 

بعد تو پاساژ بگردم

منتظرش باشم تا بیاد؟؟؟ 

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱

من بودم نمیرفتم

چیه اینجوری بخای بری بی کارت دعوت وبچرخی الکی انگار آدم آویزونشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودت بد نیست باهم برید 

ایشون بره داخل پذیرایی بشه

تو بمونی بیرون تا برگرده؟!

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

ببخش گلم کنجکاو شدم، اره اگه میدونی واقعا عاشقته ومتهعد برو واینکه مطمعنی میاد میگیرتت برو وگرنه ممکنه آشنایی کسی ببینه ممکنه حرف در بیارن

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
نرو عزیزم عزت نفس خودت را پایین نیار من حتی اگه شوهرمم بود نمیرفتم به این شکل

درسته 🙂 متاسفانه این پیشنهاد از سمت خودم بود اون اولش گفت بیا بعد که گفت نمیشه بلیط فقط واسه خودشه من گفتم باهات میام اونجا پاساژ میگردم اونم قبول کرد. الان پیش خودش درموردم احتمالا بد فکر کنه که چقدر خودم پایین میبینم😪😪

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱