2777
2789
عنوان

دل چسب ترین جمله ای که اخرین همسرتون به شما گفته چی بوده❤

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 54 پست
انشالله ک تشخیص دکتر اشتباه بوده باشه برات دعا میکنم ولی واقعا موضوع مهمی نیست ک بخوای ناراحت بشی .د ...

آره عزیزم. ممنون بابت دعای خیرت. ان‌شاالله خبر خوشش رو میدم بهتون.

آره عزیزم. ممنون بابت دعای خیرت. ان‌شاالله خبر خوشش رو میدم بهتون.

چیکار کردی عزیزم رفتی سونو،،؟؟

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم. تاپیک زدم براش. متاسفانه این مشکل وجود داشت. دعا کنین فقط خفیف باشه.

ایشاله هر چی خیر پیش میاد💜

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
ان‌شاالله. امروز میخوام برم سونوی سه بعدی. امید دارم که کلا اون دکتر اشتباه تشخیص داده باشه.تشخیصش د ...

سلام رعتی سکنو سه بعدی 

دکتر چی گفت 

تو فکرتون بودم 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
سلام رعتی سکنو سه بعدی دکتر چی گفت تو فکرتون بودم

ممنون عزیزم. آره دیشب تاپیک زدم. متاسفانه تشخیص دکتر درست بوده. البته سونوی سه بعدی نگرفتن. گفتن الان خیلی بزرگ شده سه بعدی ممکن نیست. واسه همین میزانشم مشخص نبود فقط دعا کنین خفیف باشه بینی و کام درگیر نشده باشه‌.

ممنون عزیزم. آره دیشب تاپیک زدم. متاسفانه تشخیص دکتر درست بوده. البته سونوی سه بعدی نگرفتن. گفتن الا ...

انشاالله که خفیفه

با خودت تکرار کن پسرم هیچ چیش نیست 

من یه استاد داشتم تو دانشگاه خیلی خوشگل و خوش تیپ بود یه بخیه کوچیک بالا لبش بود معلوم بود لب شکری بوده . 

همه دخترا عاشقش بودن 

تازه الانم آنقدر علم پیشرفت کرده که چنان لیزری و جذبی بخیه میکنن کخ هیچ ردی از بخیه نمیمونه

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
انشاالله که خفیفهبا خودت تکرار کن پسرم هیچ چیش نیست من یه استاد داشتم تو دانشگاه خیلی خوشگل و خوش تی ...

چه خوب. ان‌شاالله که پسر منم زیبا و سالمه. ممنون که بهم حس خوبی میدی❤️