2777
2789
عنوان

دل چسب ترین جمله ای که اخرین همسرتون به شما گفته چی بوده❤

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 54 پست
من دو روز پیش بهم گفتن بچه‌مون لب شکریه. چند روز دیگه قراره زایمان کنم. خیلی به هم ریختم ولی شوهرم ص ...

الان علم آنقدر پیشرفت که از بچه های سالم هم زیباتر میکنن لباشو 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان علم آنقدر پیشرفت که از بچه های سالم هم زیباتر میکنن لباشو

ان‌شاالله. امروز میخوام برم سونوی سه بعدی. امید دارم که کلا اون دکتر اشتباه تشخیص داده باشه.تشخیصش درست باشه هم باز خدا رو شکر که درمان داره.

ان‌شاالله. امروز میخوام برم سونوی سه بعدی. امید دارم که کلا اون دکتر اشتباه تشخیص داده باشه.تشخیصش د ...

مامان معرکه ای هستی

قوی و لایق

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
راستش اولاش مشخص بود ک لب شکریه تا پنج شیش سالگی ولی بعدش کم کم بهتر و بهتر شد ...اون الان ۲۰ سالشه ...

آها. من تحقیق کردم اگه فقط مشکل لب باشه تو سه ماهگی یه عمل راحت داره و تموم. اگه کام هم درگیر باشه بالای ۶ماه عملش میکنن. من فقط امیدوارم دکتر اشتباه تشخیص داده باشه. امروز میخوام برم یه سونوی دیگه ببینم اونا چی میگن. دعا کن برام.

آها. من تحقیق کردم اگه فقط مشکل لب باشه تو سه ماهگی یه عمل راحت داره و تموم. اگه کام هم درگیر باشه ب ...

انشالله ک تشخیص دکتر اشتباه بوده باشه برات دعا میکنم ولی واقعا موضوع مهمی نیست ک بخوای ناراحت بشی .دخترعموم اینقدرم الان خوشگل و با اعتماد بنفسه ...الانم ک میگی عملش زودتر انجام میدن پس بیخیال یاش