2777
2789

سلام عزیزم! بگذار برایتان درباره بوتاکس و فیلر توضیح بدم:

بوتاکس:
چی هست؟

بوتاکس نوعی سم بوتولینوم هست که به عضلات تزریق می‌شه تا باعث شل شدن اون‌ها بشه و چین و چروک‌ها رو کاهش بده.
مزایا:

کاهش چین و چروک‌ها: به خصوص در نواحی پیشانی، دور چشم و بین ابروها.
نتایج سریع: معمولاً بعد از چند روز تا دو هفته نتایج قابل مشاهده هستن.
روش غیرجراحی: بدون نیاز به جراحی و دوره بهبودی طولانی.
معایب:

ماندگاری موقت: نتایج بوتاکس معمولاً بین 3 تا 6 ماه ماندگاری دارن.
عوارض احتمالی: ممکنه کبودی، ورم یا سردرد داشته باشی. در موارد نادر افتادگی پلک هم ممکنه رخ بده.
فیلر:
چی هست؟

فیلرها مواد ژل‌مانندی هستن که به پوست تزریق می‌شن تا حجم از دست رفته رو جبران کنن و خطوط و چین و چروک‌ها رو پر کنن. معمولاً از هیالورونیک اسید ساخته می‌شن.
مزایا:

حجم‌دهی و فرم‌دهی: برای افزایش حجم لب‌ها، گونه‌ها و پر کردن خطوط عمیق.
نتایج فوری: بلافاصله بعد از تزریق نتایج قابل مشاهده هستن.
ماندگاری بالا: معمولاً بین 6 تا 18 ماه ماندگاری دارن.
معایب:

عوارض احتمالی: ممکنه ورم، کبودی و قرمزی در محل تزریق داشته باشی. در موارد نادر، ممکنه توده‌های کوچیک یا عدم تقارن ایجاد بشه.
نکات مهم:
انتخاب پزشک متخصص: خیلی مهمه که تزریقات بوتاکس و فیلر توسط یه پزشک با تجربه و متخصص انجام بشه.
مراقبت‌های بعد از تزریق: به توصیه‌های پزشک درباره مراقبت‌های بعد از تزریق دقیق عمل کنید.
مشاوره قبل از تزریق: درباره انتظاراتت و هرگونه حساسیت یا مشکل سلامتی با پزشک صحبت کنید.
نتیجه‌گیری:
بوتاکس برای کاهش چین و چروک‌های پوستی و فیلر برای حجم‌دهی و فرم‌دهی به نواحی مختلف صورت بسیار موثر هستن. با انتخاب یه پزشک متخصص و رعایت مراقبت‌های بعد از تزریق، می‌تونی به نتایج عالی برسید.

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سوال و نکته دیگری هم دارید خوشحال میشوم که به اشتراک بگذارید .

مطالبتون خیلی مفید و جالب بود ممنون میشم اگه در مورد هایفو تراپی هم توضیح بدین و مزایا و معایبش رو بگین 🙏

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

حتما خرداد بانو عزیزم .

هایفوتراپی
هایفوتراپی (HIFU - High-Intensity Focused Ultrasound) روشی است که با استفاده از امواج متمرکز اولتراسوند انجام می‌شود. این امواج به لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ کرده و موجب تحریک تولید کلاژن و الاستین می‌شوند.

مزایای هایفوتراپی:

نتایج طبیعی و تدریجی در طول چند ماه.
لیفت و سفت کردن پوست بدون نیاز به جراحی.
بدون نیاز به زمان استراحت.
مناسب برای نواحی مختلف صورت و گردن.
هزینه هایفوتراپی:
هزینه هایفوتراپی نیز بسته به محل جغرافیایی و کلینیک متفاوت است، اما معمولاً بین 8 تا 15 میلیون تومان به ازای هر جلسه می‌باشد.

تغییرات پس از  هایفوتراپی
نتایج تدریجی که در طول 2-3 ماه پس از درمان به اوج خود می‌رسند.
لیفت و سفت کردن پوست به طور طبیعی.
کاهش چین و چروک‌ها و خطوط ریز.
نتایج معمولاً تا 1-2 سال ماندگار است 

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .

عزیزمممممم چقد تو خوبی اخه😍❤️❤️

من میخوام فیلر شقیقه بزنم بعد حالا میگم چربی بزنم ک ماندگاریم داشته باشه بنظر شما تزریق چربی به شقیقه عیب نداره؟آخه شقیقه خیلی عصب داره

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

اونوقت میخوام فیلر گونم بزارم چون رو یه صورتم میخوابم یه طرق صورتم تخت شده میخوام فقط ی طرف صورتم بزنم نمیتونم خیلی هزینه کنم یه فیلر قیمت مناسب و خوب میدونی بم بگی؟

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱