2777
2789

من شوهرمتصمیم داریم حدودا دو سال بعد بچه دار شویم ،همسر ک‌کاملا مخالف بوده و نمیخاد اصلا 

هر بار منو میبینی میگه چرا پس چیشد 

دیر میشه 

کلافه شدم 

دیشب پرو تو صورت من نگاه می‌کنه میگه ن پسر من بچه میخواد خیلی هم دوست داره ولی مشکل هست حتما 

من هیچی نگفتم 

آقا ما بچه نخواییم کی رو باید ببینیم 

آه 

اینبار گفت

میتونید از پسرتون بپرسید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده تو این شرایط شوهرتو بنداز جلو حرف بزنه خودتو بده نکن

دفعه بعد گفت صداش میکنم تکلیفش با مادرش روشن کنه اگه بچه میخواد باشه من مشکل ندارم 

تا وقتی مرد نخواد من چیکار کنم این وسط 

منم یکساله ازدواج کردم چند بار مادر شوهرم بهم گفته چرا بچه نمیاری  اونم تو جمع 😑

میگم من تازه یکساله ازدواج کردم 

شوهرمم خودش فعلا میگه بچه نمی‌خوایم 

میگه سنت اصلا برای بچه اوردن خوب نیست 

شوهرت باید بگه. 

همسر من خوب جواب مادر و خاله اش رو داد تو ی جمعی گفتن گس کی تکون میخورین. نوه و اینا همسرمم گفت ما برای زندگی مون برنامه داریم تکون هارو شما خوردین زلزله اش هفت ریشتری شده خاله(هفتا بچه داره) 

همسرم معتقد هست با کسی که پررو و بی حیاست باید ی بار برای همیشه عین خودش حرف بزنی و تموم کنی ماجرا رو. از اون روز تا دوسال کسی جرات نکرد چیزی آزمون بپرسه

دفعه بعد گفت صداش میکنم تکلیفش با مادرش روشن کنه اگه بچه میخواد باشه من مشکل ندارم تا وقتی مرد نخواد ...

دقیقا شما جواب نده 

شوهرت جواب بده بهتره 

بعد چه ربطی داره به اونا بچه نمی‌خوای 

چرا قوم شوهر اینجوریه آخه 😐😐

همسرتون باید جواب بده نه شما 

اینبارم حرف‌ مشکل زد بگو من ک مشکلی ندارم‌شاید شما میدونی پسرت عیب و ایرادی داره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫