2777
2789
عنوان

در جواب مربی باشگاه پسرم چی بگم که هم رسمی باشه هم محترمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول من سلام کردم و بعد فیش واریزی فرستادم اونم تشکر کرد ..لازمه باز منم جواب تشکرشو بدم 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

اول من سلام کردم و بعد فیش واریزی فرستادم اونم تشکر کرد ..لازمه باز منم جواب تشکرشو بدم

بله بنویسید سپاس از شما بابت زحماتتون. اگه دوباره جواب داد تعارف کرد یه استیکر تشکر بفرس

چقدر متنفرم از آدمایی ک همیشه دید منفی دارن ب بقیه . یعنی چی اگه آقاست حتما منظوری داره . اون خیلی م ...

واقعا_اون اقا میدونه این خانم متاهله ومادراون بچست خودشم احتمالا باروزی صدتابچه باشه که بامادراشون درتماسه_زندگی همینه دیگه ازصبح که بیدارمیشیم باید با چندین نفربرخورد داشته باشیم زن ومرد فرقی هم نمیکنه دلیل نمیشه همه قصد وغرضی داشته باشن_این اقا هم خیلی رسمی ومحترمانه نوشتن حرف شمادرسته بعضیا واقعا شورشو درمیارن

واقعا_اون اقا میدونه این خانم متاهله ومادراون بچست خودشم احتمالا باروزی صدتابچه باشه که بامادراشون د ...

فقط کسی ک فکر خودش مریضه میتونه این افکار رو ب بقیه هم نسبت بده . من خودم محل کارم روزی با صدتا آقا در تماسم. پدرم مدیر مدرسه ابتدایی همه معلماش خانومن . همسرم تو اداره دارائی کارمنده روزی چندین خانم باهاش در تماسن . همه مریضیم پس . ول کنید این نگاه جنسیتی رو بابا 

🖤