2777
2789
عنوان

کلومیفن و لتروزول بخورم یا نه

1730 بازدید | 47 پست

طبیعی اقدام کردیم یکسال گذشت و نشد

حالا چهار ماهه دارو میخورم و آمپول میزنم بازم نشد

الان نمی دونم واسه این ماه بخورم داروها رو یا نه؟😔

دیگه خیلی خستم💔

به نظرتون بخورم یا یه مدت بی خیال دارو بشم؟

کسی تجربه خوردن ابن داروها رو داره؟ چند ماه خوردین تا بالاخره شد؟

تو این مدت که میخوردم فولی غالب داشتم اچ سی جی هم میزدم اما نمی دونم چرا نمیگرفت😔💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

سلام عزیزم بله بخور من بار ۵ جواب داد فقط یه نکته ای که من فهمیدم بار پنجم ب جای اینک کلومیفن و لتروزل بخورم دوتا لتروزل خوردم و اینکه حتما روز تخمک گذاری و بفهم و یک روز درمیان اقدام داشته باش یک روز قبل از امپول ۱ روز بعد از امپول تا ۳ بار اگ اقدام نداشته باسی قرصا فایده نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم بله بخور من بار ۵ جواب داد فقط یه نکته ای که من فهمیدم بار پنجم ب جای اینک کلومیفن و لترو ...

سلام عزیزم

مرتب اقدام داشتم...

من دکترم گفته دوتا لتروزول و یک کلومیفن بخورم 

سما هم همین طور می خوردید؟ بعد ماه پنجم دوتا لتروزول خوردید فقط؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

عزیزم ببین من اینجوری بودم هردکتری یه روشی داره کلی دکتر عوض کردم‌زبعضیاشون ک اصلا دارو نمیدادن و این دکتری ک پیدا کردم اگه مشکل تنبلی تخمدان داری بهت میگه یک دوره روزی ۳ بار قرص متفورمین بخوری بعد ک پریود شدی از روز ۳ پریود ۱ عدد کلومیفن و ۱ عدد لتروزل مینوشت بعد از روز ۵ پریود ۴ تا امپول hmg برام نوشت بعد روز ۱۱ پریود میری سونو ببینی فولیکول غالب که حتما باید سایزش از ۱۸ تا نهایتا ۲۳ باشه داشته باشی بعد ۲ عدد امپول آزادسازی که‌همون hcg هست  داد بهم ، عزیزم اصلا خسته نشو و دست نکش از دارو درمانی من خیلی ناامید شده بود ۱ بارهم‌آی یو آی کردم ک دردش وحشتناک بود واس من ، سعی کن ۱ روز قبل امپول hcg وتا ۳ نوبت یک روز درمیان بعد امپول ، رابطه داشته باش

عزیزم ببین من اینجوری بودم هردکتری یه روشی داره کلی دکتر عوض کردم‌زبعضیاشون ک اصلا دارو نمیدادن و ای ...

مرررسی بابت توضیحاتتون

ببخشید آی یو آی درد داره؟؟ چرا ؟؟ همه میگن درد نداره که🥲

من دارم بهش،فکر می‌کنم...

با ای یو ای باردار نشدین؟

عزیزم باید ببینی طاقت بدنت چطوره من با آی یو آی مردم و زنده شدم خیلی درد داشت واقعا ، ولی بازم بهتر ivfهست درکل سعی کن از طریق دارو اقدام منظم داشته باشی و ناامید نباشی من بعد آی یو آی دوباره با دارو اقدام کردم و ایندفعه گرفت ، حتما یه جای کار مشکل هست که دفعه های قبل نگرفته یا سایز فولیکولت خوب نبوده یا زمان اقدامت 

عزیزم باید ببینی طاقت بدنت چطوره من با آی یو آی مردم و زنده شدم خیلی درد داشت واقعا ، ولی بازم بهتر ...

اولین باره می‌شنوم، ببخشید عذرخواهی میکنم شما موقع رابطه هم درد دارید؟ نمی دونم سایز فولیکولم خوب بود ۱۸ الی ۲۲ بود شاید کیفیت نداشت آخه اچ ام جی دکترم نداده فقط اچ سی جی میزدم

عزیزم باید ببینی طاقت بدنت چطوره من با آی یو آی مردم و زنده شدم خیلی درد داشت واقعا ، ولی بازم بهتر ...

ای یو ای اینطوریه که یه سرنگ بلند رو وارد دهانه رحم میکنن و اسپرم و داخل خود رحم میفرستن درسته؟