2777
2789
عنوان

جای من باشین چه تصمیمی میگیرین

510 بازدید | 36 پست

من ۲۰سالمه تجربیه رشتم پشت کنکوریم هرسال رتبه نجومی میشه چون خودم مقصرم نمیخونم و واقعا زحمتی نمیکشم افسردگی شدید دارم و تحت درمانم ولی داروها خیلی انرژی ازم میگیره چون تازه شروع کردم هنوز خوب نشدم

این دوهفته ک نمیتونم برسم به هدفم که رتبه ی زیر۲۰۰۰میخواد قطعا چون تهش معدلمم ۱۶بشه ک تراز بالایی نمیده

خسته شدم ازین همه استرس بخاطر حرف مردم نابود شدم افسردگی شدید ریزش مو پوست داغون همشم بخاطر اطرافیانم ک اصلا حالت عادی اهمیت نمیدن بهم

خواستم بدونم زشته یه ترم برم زبان بخونم آزاد روحیه‌م باز شه بعد تصمیم بگیرم دوباره پشت بمونم یا نه؟

کمالگرایی منفی هم دارم بیشتر بخاطر اونه نمیتونم هیچکاری بکنم

واقعا آدمیم اصلا بجز هدفم چیزی و دوس ندارم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم

گفتم شمام یه نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره ی سال نخونی.فدا سرت خبسعی کن اول خودتو دوست داشته باشیو اینقدر سرزنش نکنی خودتوو ب قدرت خودت ا ...

از حرف مردم خسته شدم واقعا افسردگی گرفتم خیلی طعنه میزنن امسال پسرخاله‌م زیاد خونده قبول بشه کاری میکنن خودکشی کنم میدونم درحالی ک به پسرخاله‌م حسودی نمیکنم واقعا اونم مث من سه ساله پشته ولی اون میخونه شب و روز

یا باید برا هدفت تلاش کنی یا بیخیالش بشی

شما که تلاش نمیکنی هدفت را عوض کن

نمیشه که درس نخونی بخوای پزشکی قبول بشی

به نظر من یه رشته معمولی بخون که لیسانس بگیری درکتارش کار کن و کلاس زبان برو

سلاااام من دقیقا همدرد توام من 2 سال پشت کنکوری بخدا خیلی میخونم در حد توانی که دارم تلاش میکنم نه شاید مث بقیه روزی بیام 14 15 ساعت بخونم نه ولی خوندم ولی هی رتبه های بد خیلی بدد مامانم بابام بقیه خیلی سرزنش و سرکوفتم میزنن از یه ور امید و انگیزه ولی خستم خیلییییی اصلا از خونه بیرون نمیرم هرجا میرم اسم کنکور میگیرن منم افسرده شدم هیچ مهارت و استعدادی ام ندارم برم دنبالش🥲

ببین انقد برچسب نده به خودت

با سال دیگه موندن چیزی عوض نمیشه چه بسا که بدترم میشه

عمرتو هدر نده

بشین دفترچه ها رو بخون هر چی رشته میتونی حتی اگر یه درصد علاقه داری بذار تو انتخاب رشته ت و برو دانشگاه قالشو بکن

عمرت بازیچه نیست

همسنای تو الان ترم چهار دانشگاهن و دو ساله حداقل سرکار میرن

نمیگم خودتو مقایسه کن و حس کن کمبود داری

بدون که باید کجا باشی و بهش برس

دو سال توی دهه دوم زندگی مثل ۵ سال توی دهه سوم زندگیه بالای ۳۰ ساله ها میفهمن من چی میگم

پس انقد وقت تلف نکن 

این دو هفته هم تلاشتو بکن و برو آزاد یه رشته که هم علاقه داری هم آینده داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سلاااام من دقیقا همدرد توام من 2 سال پشت کنکوری بخدا خیلی میخونم در حد توانی که دارم تلاش میکنم نه ش ...

دقیقاااا منم افسردگی‌م خیلی شدیده دکتر گفت طول درمانت حداقل یه سال طول میکشه

من حس خیلی بدی دارم ک هیچی نشدم

دقیقاااا منم افسردگی‌م خیلی شدیده دکتر گفت طول درمانت حداقل یه سال طول میکشهمن حس خیلی بدی دارم ک هی ...

اره بخدا سخته خیلییی منم همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم خیلی عذاب اوره

به خاطر حرف مردم این همه بلا سر خودت آوردی ؟ میتونی بخون نمیتونی برو یه رشته دیگه . داری سلامتیت رو ...

تو نمیدونی اونا چطور آدمایین

داییم اومده تو خونمون قسم میخورد میگفت بخدا این هیچی نمیشه