2777
2789
عنوان

جای من باشین چه تصمیمی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 36 پست

خودتو عذاب نده علمی کاربردی بخون چی میشه مگه افسردگی ارزششو داره حالا دانشگاه خوب قبول بشی تهش چی ده سال دیگه کی ازت میپرسه از کدوم دانشگاه مدرک گرفتی میگن فقط مدرکت چیه 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیمونم دلم میخاد کراتینه یاد بگیرم یه دور اموزشی شرکت میکنم میرم ارایشگاه دیگ😑💔همیتقد راحت از ...

من پارسال خواستم برم باز گفتم نه میخونم شد این که دوباره پول مشاور دادم و هیچی

تهش میتونم زبان برم بخونم ک بهترینشه بقیش الکیهبنظرت خوبه؟

اگه نظرت اینه

برو

ولی واقعا سختت نیست بشینی باز یه سال دیگه چرندیات دبیرستان بخونی؟

بعد به چشمت آشنا میاد میگی اینو که بلدم نمیخونم، اونو بلدم نمیخونم

بعد رتبه ت میشه پنج شیش رقمی

برو وارد جامعه شو پشت کنکور موندن ظلم به خودته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

[QUOTE=344516324]تو نمیدونی اونا چطور آدمایین داییم اومده تو خونمون قسم میخورد میگفت بخدا این هیچی نمیشه[/QUOTEخب بگه . اون بی فرهنگی خودش رو نشون داده دلیل نمیشه به خاطر این حرف گند بزنی به سلامتیت. جوابش رو میدادی تا دیگه این جوری حرف نزنه یا اصلا برات مهم نباشه . 

خودتو عذاب نده علمی کاربردی بخون چی میشه مگه افسردگی ارزششو داره حالا دانشگاه خوب قبول بشی تهش چی ده ...

من خیر سرم به دندونپزشکی علاقه دارم

ولی خب تلاشم درحد صفره چون کمالگرام

جای من باشین چیکار میکنین؟میخام برم سرکارم باز بخاطر پول و یکمم روحیه‌م بهتر شه

من جای شما بودم به سال کامل کنکورو میزاشتم کنار و به کار مورد علاقم میپرداختم 

مثلا موسیقی زبان با نقاشی کلا هر چیزی ک دوست داری .

بعد از اون بکسال که قراره حالتو بهتر کنی ، بعد تصمیم خوبی میگیری قطعا .

فقط توی اون یه سال دیگه نباید ب درس فکر کنی

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

تو هر مسیری بری سختی داره فک نکن ول کنی بری یکار دیگ نیاز ب تلاش نداری

ولی ایا واقعا علاقه داری ب تجربی؟وقتی درسای کنکورو نمیخونی چچوری میخوای درسای سنگین پزشکی رو بخونی

اگ فک میکنی نمیتونی بخونی برو سراغ یکار دیگ یا برو ازاد درس بخون 

علاقه ی کم فایده ندارع

اگه نظرت اینهبروولی واقعا سختت نیست بشینی باز یه سال دیگه چرندیات دبیرستان بخونی؟بعد به چشمت آشنا می ...

بخاطر این میگم برم زبان بخونم آزاد

شاید دیگ واقعا توان درس خوندن ندارم

حداقل یه رشته رفته باشم

بخاطر این میگم برم زبان بخونم آزادشاید دیگ واقعا توان درس خوندن ندارمحداقل یه رشته رفته باشم

خب پس من چی میگم میگم برو دیگه  

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی