2777
2789

تغسیرش کنین بیزحمت

امروز اکو بوده

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@لاوین_هستم عزیزم من تگتون میکنم ولی اگه دوس نداشتین بگین نکنم

مشکلی نداره گلم🎀🧚‍♀️🤍

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مشکل خاصی نداره ولی ی پارازیت هایی انداخته ک خیلی قابل توجه نی

خود پزشک دقیق تر میدونه 

جواب منفی...

نوشته احتمال لخته لایه ب لایه... ک فقط ی احتمالع

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مشکل خاصی نداره ولی ی پارازیت هایی انداخته ک خیلی قابل توجه نیخود پزشک دقیق تر میدونه جواب منفی...نو ...

رفتن پزشک گفتن یه لخته بزرگ هست که روش گوشت اورده

بازم خیالم راحت شد پزشک اکو خیلی ترسوند مارا ،،،گفت احتمال ایست داره😒از صیح اینقدر گریه کردم چشمام میسوزه😒

حالا قرار شده بازم دکتر برن و برن توانبخشی،اگه تا ۲ ماه efقلب زیاد نشد باتری میذارن..الان حدود۳۰ هست

ممنونم که اومدین♥️

مشکل خاصی نداره ولی ی پارازیت هایی انداخته ک خیلی قابل توجه نیخود پزشک دقیق تر میدونه جواب منفی...نو ...

تاپیکاتون رو دیدم

منم ۲۱ سالمه و دانشحو پرستاریم😍🤝

شما الان کارورزی میرین؟

رفتن پزشک گفتن یه لخته بزرگ هست که روش گوشت اوردهبازم خیالم راحت شد پزشک اکو خیلی ترسوند مارا ،،،گفت ...

🥺🫶عزیزممم

تاپیکاتون رو دیدممنم ۲۱ سالمه و دانشحو پرستاریم😍🤝شما الان کارورزی میرین؟

😍🤍عزیزممم موفق باشی

نه من ۲ ساله ک پرستارم