2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا لهم له له دارم می‌سوزم ب خاطر دخترم گاهی لبخند روی لبمه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم اگه بدونی ...

خدا را شکر که آدم ها از دل هم خبر ندارن 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

خب زندگیمه چیکار کنم ...بخدا دیروز دعوا کردیم اون مقصر صددرصد بود بچم ب قدری ترسیده بود و گریه میکرد ...

کار خوبی کردی . کسی که بچه داره الویتش باید فقط بچه ش باشه . اون بچه بی گناه نباید تنش بلرزه . تا بچه بزرگ بشه نمی توتی قاطعانه برخورد کنی . فعلا باید کوتاه بیای. 

نمی دونم چه جوری بعضی از مادرها دل شون میاد قید بچه هاشون و بزنن به خاطر غرورشون 

فداات عزیزم انشالله بهترینا نصیب قلب مهربونت

همچمین از داشته هات لذت ببر زندگی می گذره و تموم میشه سعی کن خوش باشی 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...