2777
2789
آخه اون آدم کم حرف و ساکت و توداریه اما من ک جز اون کسی رو ندارم بخوام عاشقانه صحبت کنم چرا نمی‌فهمه ...

بزن توسرش اخه یعنی چی بهت محبت نمیکنه ادم ازدواج میکنه این چیزا رو داشته باشه کسی رو دوست داشته باشه بهش ابراز کنه بهش بگو هدفت از ازدواج چیه تو اخه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشون ب تنشون پنالتی میزنه بازم میرن گوه کاری من موندم بخدا می‌خوام ب کجا برسن عرضه دارید زن خودتونو ...

کاش حداقل قیافه داشتن دلم نمیسوخت

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ازدواج دوممه ب قرآن قسم هر کاری بگی کردم ک این آدم جلو دیگران ضایع نشه اما بازم ن ناز کشیدن بلده ن ح ...

می دونم عزیزم خیلی سخته خدا خودش مگه به دادت برسه 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

بزن توسرش اخه یعنی چی بهت محبت نمیکنه ادم ازدواج میکنه این چیزا رو داشته باشه کسی رو دوست داشته باشه ...

زندای کلا شانسه ...

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

نیاز ب حرف زدن نیاز ب رابطه نیاز ب ناز و نوازش ...صب می‌ره 12شب میاد منم آدمم بخدا

خب درسته .. ببخشید .. خیانت یه متاهل اسمش بجز هرزگی هیچی نیس . نمیگم چیکار کن چون خودت قطعا بهتر از هر کسی میدونی .. نهاااایتش میبینید نمیتوتید کنار بیایید خب جدا شید کار کنید مستقل شید 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
توروخدا آرومم کنید دلم خونه ....ب قرآن قسم دیروز داشتم از رو پل رد میشدم با خودم گفتم خودمو دخترمو پ ...

وای نه عزیزم این حرفا چیه همه چی راه حل داره کاش دوتایی برید تراپی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

با اشک دارم مینویسم من باید چیکا کنم

برو پیش تراپیست خودت تنها ببین چی میگه 

کلی از این مشکل ها بوده پیش اومده شما تنهایی تلاش کردی درست نشد به نظرم میتونی از یکی کمک بگیری که این چیزا رو زیاد دیده و تجربه داره اصلا شاید گفت شوهرتون هم بیاد ببینید مشکل از کجاست

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

آخه تا کی ب روم نیارم ک‌ مشکل از اونه تا کی کوتاه بیام من ی زنم مرررد میخوام

انشالله درست بشه