2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری بیایین

140 بازدید | 17 پست

من میخوام آزمون ثبت نام کنم برا گذینه ۲ ، قلم چی قبلا بودم اما خب خوشم نیومد خیلی 

شما آزمونای گذینه ۲ رو دادین؟ چطور بود براتون 

و اینکه چجوری باید ثبت نام کنم راهنمایی کنید

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هردوتاش توی یک سال بودم 

سطح سوالات گزینه دو خیلی راحته 

من علوم و فنون رو اونجا پنجاه شصت درصد میزدم درحالی که کنکور ۱۵ درصد زدم 

اصلا یجوریه که آدم بره سرجلسه بهش شوک وارد میشه 

قلم چی بری آمادگی هرسوالی رو داری میدونی رقیبات در چه حدن ولی گزینه دو اصلا رقابتی نیست جامعه آماری نداره

همین چند دقیقه پیش درموردش تاپیک زدم 😶

تاپیک اخر بخون

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

من هردوتاش توی یک سال بودم سطح سوالات گزینه دو خیلی راحته من علوم و فنون رو اونجا پنجاه شصت درصد میز ...

آخه واقعا قلم چی و نمیخوام، خوشم نمیاد خیلی پولکی هستن

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

گذینه آخه؟.... 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

همین چند دقیقه پیش درموردش تاپیک زدم 😶تاپیک اخر بخون

حرفت درست بود منم کلاسی چیزی ثبت نام نکردم

اما آزمونو دوست دارم که بدم ، یجورایی نظم درس خوندنمو بهتر میکنه

اگر از قلمچی انصراف دادی برو ماز

اونجام شنیدم خیلی دیگه سخته 

بعد حضوری میشه داد؟؟ هذینه آزموناش چقدره

اونجام شنیدم خیلی دیگه سخته بعد حضوری میشه داد؟؟ هذینه آزموناش چقدره

نه نمیشه حضوری ولی بستگی داره کجا زندگی میکنی

دو تومن تا ۴ تومن هزینه شه

#️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن
چرا مگه

درستش گزینه هست خواهر.... 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

گزینه آزموناش استاندارد تره

ولی برنامه راهبردی قلمچی بهتره