2777
2789
عنوان

الان کجا برای مسافرت خوبه

272 بازدید | 15 پست

ساکن شیراز هستم. الان کجا بریم برایرمسافرت که بیشتر از شش روز هم نشه. با ماشین خودمون.؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی گرمه برید جاهای خنک مثل اردبیل و سرعین که خیلی هم خوشگلن  . البته نمیدونم از شیراز چقدر راهه و چند روز طول میکشه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

غزل بانو جان اصفهان هواش کویریه گرم نیست الان؟ اخه من اینفصل اونجا نرفتم تاحالا

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بچه ها یه مشکل ضمنی هم دارم. مادر شوهر و خاهر شوهرمم همرامون هستن با خرج ما. ما هم که وضع خوبی نداریم میخام یه جا برم که خیلی دور نباشه.

سارا  برو  چادگان اصفهان ویلا بگیرید  الان هواش خنکه و باصفاست . همدان دوره بهتون فکر کنم   شهرکرد هم باید خنک باشه الان ولی چادگان  قشنگه و خنکه الان.

این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .

پونه عزیزم پارسال رفتیم شهر کرد. امسال باید یه جای دیگه بریم. حالا چادگان نخایم ویلا بگیریم میشه موند