2777
2789

من مادرم اینطور با اینکه فامیل داغون و خانواده بدردنخور داره بازم واسشون میمیره و تو بچگی همیشه اذیت میکردنم. 

الانم همسایمون خواهر برادرش از شهرستان اومده یه جور جوگیر شده که چند روزه صداش تا کل ساختمون پیچیده و همش سر شوهر و بچه هاش غر میزنه و خیلی های دیگه مادربزرگ پدریم هم همین طور بود. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشای مامانم ارثشونو بالا کشیدن و هر چند سال یبارم حتی خبری ازش نمیگیرن ولی فقط کافیه ببار اسمشونو بدون آقا بگی جر واجرت میکنه...فک کن داییم هر پنج شیش سال یبارم سراغمونو تمیگرفت بعد مامانم توی تصمیمای خصوصیمون زنگ میزد نظرشو میپرسید بهش میگفتم به اونا مربوط نیست هم میرفت تو اتاق در رو میبست یواشکی زنگ میزد:////

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

فک کنم منم همینم.😆 بعضی از ما خانوما بعدازدواج میخایم سنگ تموم بزاریم برا خانوادمون . شایدم یه نوع ضعف شخصیتیه که ادم حد یک چیز رو نمیتونه نگه داره یا رودربایستی داره. با فامیل شوهرم کلا پیشزمینه اینه تجویل نگیریم

من شوهرم اینجوریه مادرم هم همینطور اینقدر بدم میادبابا کلا فامیل میدید ذوق میکرد حالا هر کی از ب ...

اره بعضی از مردها اینطورن اما تو مامان ها بیشتره. من بیشتر ازین ناراحتم که اصلا ما رو ادم حساب نمیکردن و پدرش حتی اسم ما رو نمیدونست و به عنوان نوه قبول نداشت. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
داداشای مامانم ارثشونو بالا کشیدن و هر چند سال یبارم حتی خبری ازش نمیگیرن ولی فقط کافیه ببار اسمشونو ...

بله دیدم

یکی از اقوام اینطور بود با فرق که پدره قبل فوتش اموالش رو فقط بین پسرها تقسیم کرد. 

بعد جالبه فامیل هرچی داغونتر وابستگی بیشتر اروین یالوم تو کتاب مامان و معنای زندگی میگفت کسانی که والدین خوبی نداشتن یا رابطشون خوب نبود بیشتر از بقیه تو مرگشون اذیت میشن

فک کنم منم همینم.😆 بعضی از ما خانوما بعدازدواج میخایم سنگ تموم بزاریم برا خانوادمون . شایدم یه نوع ...

بله متاسفانه کسانی که رابطه خوبی با خانواده و والدین نداشتن بعد ازدواج بیشتر وابسته میشن. از نظر روانشناسی هم اروین یالوم تو کتاب مامان و معنای زندگی این موضوع رو تایید کرده و در موردش توضیح داده.

در هر حال سعی کن آسیبش به بچه هات نرسه من خانواده مادریم همیشه اذیتم میکردن و گوش مادرم بدهکار نبود. انروز تو استخر یه بچه رو با خاله هاش دیدم که چقدر اذیتش میکردن و یاد بچگیم افتادم. الانم یکی تاپیک زده بود که مادرش جلو فامیلش جوگیر میشه و میگه دخترم خنگه