2777
2789
عنوان

شوهرم گلاب به روتون شده چیکارش کنم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص لوپرامید دوتا باهم بخوره زود خوب میشه

میخواستم بگم منم اسی بهش بده سر یکساعت یبوست میشه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

پودر او ار اس بگیر براش بخوره اب بدنش تامین شه 

و اینکه پودر ضد اسهال هم هست اونم بگیر بخوره زود خوب میشه 

دکترم ببری یه سرم میزنه و همینارو میده 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
نه نداره فقط بیرون روی داره و بیحاله

اب بدنش میره دیگه بیحاله ، یک لیوان آب سرد یک قاشق آبلیمو یک قاشق شکر و یک قاشق نمک قاطی کن بخوره ،انشاءا.. که جواب بده  

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

باشه حتما

من دوهفته اسهال بودم هرچی بگی امتحان کردم خوب نشدم داشتم میمردم بااین قرص تا ۴ روز یبوست گرفتم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

وای دقیقاااا خیلی اذیت میشم نمیتونمم تو این حال ببینمش😢

من بابام سرما میخوره همه رو جمع می‌کنه وصیت نامه مینویسه دور از جونش بابا ی سرما دیگه😂😂

پروفمم خودمم🤗 آروم و بی حاشیه🐣