2777
2789
عنوان

واییی چطور ممکنه دارم شاخ در میارم

233 بازدید | 30 پست

یه خانمه تا پارسال همسایمون بود ژنش سبزه بود پوست صورت و دستاش سبزه تیره به دلایلی از اینجا رفتند و با ما ارتباط ندارن،امروز دیدمش شده بود سفید😐😐😐😐😐اخه چجووووووور

چند نفر دیدم پوستشون روشن شده اصلا عجیبه یه من تنها انگار سیاه موندم😅😑

بنظرتون چیکار کرده؟؟؟

من چیکار کنم تا پوستم تغییر کنه؟

ابجیا راهنمایی کنید میدونید ک...ما زنا زیبایی ملاک اولمونه😇🌹💕

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

لابد سابلیمینال گوش داده😂🤦🏻‍♀️

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاتونینه فک کنم

یعنی چی؟

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
منم این مدل آدم میشناسم یهو سفید شد از منم سفید تر شده در حالی که قبلا یه چهار درجه از من سبزه تر بو ...

یعنی کرم میزنن؟

فک کنم ازین کرمهای دست ساز استفاده میکنن

⚘خدایا شکرت❣
لابد سابلیمینال گوش داده😂🤦🏻‍♀️

شوخی میکنی دیگ؟

مگ ساب رو قیافه هم اثر داره🥺🤔

شوخی میکنی دیگ؟مگ ساب رو قیافه هم اثر داره🥺🤔

معلومه که داره سید🗿🙏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
میپرسیدی ازش خب 😑

میگم ک

با ما ارتباط نداره

نمیشد

منم این مدل آدم میشناسم یهو سفید شد از منم سفید تر شده در حالی که قبلا یه چهار درجه از من سبزه تر بو ...

نپرسیدی ازش چیکار کرده؟

معلومه که داره سید🗿🙏🏿

شما نتیجه گرفتی؟