2777
2789

سلام بچه ها 

واقعا دیگه خودم کلافه شدم

همیشه همینجوریه اکثرا

کسی راه حلی چیزی نداره 

همسرم خودش در کل خیلی معدش حساسه و کوچکترین تداخلی پیش بیاد دل درد میشه و اصلا هم رعایت نمیکنه به هیچ وجه همه چیز مضر و غیر مضر میخوره و مهم نیست براش 

اما دقت کردم خیلی وثتا همینکه غذا میخوریم تمکم میشه با اینکه اینقد خوشمزس یدفعه دل درد شدید میگیره و باید سریع بره دسشویی خودش میگه شکمم داره منفجر میشه

حالا اگ کسی راه حلی داره لطفا بگه برای پختن غذا 

گوشت که میذارم خیلیییی میپزه جوری که نرم نرم نزم میشه 

مرغ هم همینطور خیلی میذارم بپزن و کلا وسواس دارم تو پختن گوشت و مرغ 

ولی بازم همونجوریه 

سندروم روده تحریک پذیر

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یه چیزی حساسیت داره عزیزم

گلوتن

ادویه

حبوبات

پیاز..

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

باید بره دکتر کولونوسکوپی بشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

@دکترمریم  

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏