2777
2789
عنوان

پدر پررو و بی خاصیت

164 بازدید | 11 پست

من هیچ وقت سر درس خوندن یا کار کردن حمایت نشدم. انواع مشکلات هم جلو درس و شغلم جلوی پام گذاشتن. زن بابا اوردن برام تو زیر زمین درس میخوندم با موش و سوسک یه جا میخوابیدم. 

الان که به سختی تونستم درس بخونم و کار کنم و پول دربیارم بابام با وقاحت تمام میگه از درامدت به داداشت کمک کن😐 

منم گفتم نه من این کارو نمیکنم. من به زور تونستم یه ماشین و یه خونه برا خودم جور کنم. به زور میتونم از عهده خودم بربیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ داداشت کنارته چ عیبی داره کمکش کنی .بخاطر خود داداشت نه بخاطر پدرت

اولا که خیر داداشم نامرد روزگاره در ثانی وظیفه من نیس خودش پسره میتونه بره شاگردی مغازه بکنه و در آخر باید بگم که من به زور زندگی خودمو جمع کردم 

من جای شما باشم اگه واقعا داداشم چه مادر پدر مشترک چه از زن بابام باشه یعنی فقط پدر مشترک باشه اگه واقعا داداش خوب وبدرد بخوری باشه چون هم خون هستیم کمکش می دم چون آدمی گاهی کارت گیر میوفته، اگه داداشم همراه وکنارم نیس واحساس برادری نداره  اصلا کمکش نمی کردم ،اما به پدرم آروم بدون بغض وکینه میگفتم باباجان منم دستم خالیه  کسی نیست کمک خودم بدم

تو یه خونه با هم زندگی میکنین؟چرا نمیری خونه خودت حق با توعه مال خودته دوس نداری نده بهشچند سالشه دا ...

با نامزدم داریم خونه خودمونو درست میکنیم سر و سامون میدیم برا همین یه مدت باید بمونم اینجا تا تموم شه خونه 

خیلی پررو تشریف دارن خیلی 

من جای شما باشم اگه واقعا داداشم چه مادر پدر مشترک چه از زن بابام باشه یعنی فقط پدر مشترک باشه اگه و ...

یه بار گفتم قبول نمیکنه بابام هی حرفو پیچ میاره میکشونه سمت اینکه به داداشم پول بدم 

داداشم اصلا برادر نیس واسم از صدتا دشمن بدتره و اینکه خودش پسره براش کار ریخته 

منه بدبخت نیس که دختر باشه بابای مثلا غیرتیش نزاره بره کار کنه 

یه بار گفتم قبول نمیکنه بابام هی حرفو پیچ میاره میکشونه سمت اینکه به داداشم پول بدم داداشم اصلا براد ...

سعی کن زود تر عروسی بگیرین برین خونه خودتون این بابا از صد تا دشمن هم بدتره ولی فعلا بپیچون یه جوری بگو نمی تونم ندارم ،بگو دم عروسیمه شما باید کمکم بدین خونم رو بسازم پس انداز کنین جهیزیه خوب ویک سرویس طلایی کادو عروسی خوب برام بگیرین جلو قوم شوهر سرافکنده نشم دارین ازم کمک می خواین من اگه داشتم با جون ودل می دادم واقعا ندارم باباجان