2777
2789

مثلا دختر خانم مشکلات رحم و تخمدان دارد . تنبلی تخمدان و پریودهای نامنظم و مشکل هورمونی و بعد از ازدواج هزینه های سنگینی برای فرزند آوری برای شما به وجود بیارد ؟ آیا ناراحت میشید ؟ برخوردتون چیه ؟ چون قبلش که همسرتون نبوده و شما فقط سن و ظاهر و خانوادش رو دیدید پسندید و الان همسرتون است قبلا هیچی درین مورد نگفته . 

یا شما با آقایی ازدواج کنید و همین مشکلات بدنی مثل زودانزالی ٫ اسپرم ضعیف ٫ روحیه ی سرد ٫ یا بیماری های جسمی و روحی را پنهان کرده و یا در بدن مثلا اون خانم یا آقا عیوبی هست که نگفته و‌پنهان کرده قبل اینکه همسر شما بشه .

عکس العمل شما بعد از ازدواج چی می تونه باشه ؟ آیا فریب به حساب نمیاد ؟ چنین تجربه ای داشتید ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

اگه هزینه اش انقد زیاد باشه که زندگیمون مختل شه ، قطعا جدا میشم ، چون باید میگفت ، دادگاه هم تو این مسائل خیلی سریع حکم جدایی میده

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هزینه اش انقد زیاد باشه که زندگیمون مختل شه ، قطعا جدا میشم ، چون باید میگفت ، دادگاه هم تو این ...

اگر گفت که خب خودت نپرسیدی درین موارد چی ؟

اگر گفت که خب خودت نپرسیدی درین موارد چی ؟

میگم من که کف دستمو بو نکردم شما همچین مشکلی داری ، مخفی کردن چنین مشکلاتی گول زدن هست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
قبل ازدواج آدم متوجه این مشکلات نمیشه..من خودم تنبلی تخمدان دارم با پریودهای منظم و دقیق‌‌..دیگ یسری ...

نه در سنین بالاتر خب شاید چنین چیزی طبیعی بیاد . ولی مثلا دختر خانم در دهه ی بیست زندگی است ولی چنین مشکلاتی دارد و بیان نمیکند .

نه در سنین بالاتر خب شاید چنین چیزی طبیعی بیاد . ولی مثلا دختر خانم در دهه ی بیست زندگی است ولی چنین ...

.اگ طرف متوجه نبوده ک هیچ..ولی اگ متوجه هست بهتره بگه‌ قبل ازدواج مشکل جسمی یا روحی شو.

بله من و طلاق گرفتم ناراحتی قلبی داشت و اعصاب همه رو قائم کرده بود.

چقدر بد . واقعا چرا بعضیا وجدان ندارند . چند سالشون بود و شما چند سالتون؟

ببین یکی از دویتام منشی دکتر زنان الان اکثر دخترا حتی بعضیاشون نمیدونن و تنبلی تخمدان دارن 

اوناییکه بیمادیشون شدیده باید بگن 

اونایی ک کنترل شدن ب نظرم لزومی نداره بگن 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

به نظرم باید گفته بشه این مسائل و فریب محسوب میشه البته درصورتی که مشکل حل شدنی نباشه و سخت حل بشه...نزدیکای نامزدی و عقد گفته بشه بهتره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بیمماری جسمی و روحی مثل افسردگی حاد،بیماری های قلبی،سرطان ها ،بیماری هایی که احتمال فوت بالاست ،نقص عضو باید گفته بشه 

تنبلی تخمدان،زود انزالی و...  که اکثرا افراد درگیر قابل درمانه و فریب نیست