2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیگ ایکس و دانلود کردم نمیشه وصل بشم چون تحریم هستیم میگه منطقه شما مجاز ب اتصال نمی باشد

به کیف پولت وصل کردی؟چرا دانلود کردی؟توخو همستر باید یکی از اون صرافی هارو بزنی دیگه من بیگ ایکسو زدم و کیف پولمو به تونکیپر وصل کردم 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان ی بازی جدید سراغ دارم عالی تر از همستر و هنوز شروع نشده یعنی جزو اولین نفرات میشین و میتونین ...

اسمش چیه مطمئنی خوبه؟

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی ؟چجوری میشه بهم توضیح بدی

فعلا نیازی به صرافی نیست . اون بینگ ایکس هم فقط باید انتخاب کنی ، نیازی به نصبش نیست . فقط باید کیف پول رو نصب کنی و وصلش کنی . هروقتی لیست شد اون موقع باید تو یه صرافی داخلی ثبت نام کنی .

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
اره وصل کردم اونو ولی باید صرافی هم دانلود کنی حساب باز کنی

فعلا نیازی به صرافی نیست . اون بینگ ایکس هم فقط باید انتخاب کنی ، نیازی به نصبش نیست . فقط باید کیف پول رو نصب کنی و وصلش کنی . هروقتی لیست شد اون موقع باید تو یه صرافی داخلی ثبت نام کنی

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
نه بابا دوهفتس

بابا الکی نگو دیگه 

خالی نبند 

چه جوری ۱۳۰۰ پروفیت داری و صد ملیون سکه 

من دو هفته اس بازی میکنم ،،،بکووووووووب پورفیت خریدم ،،،کارت خریدم برای پروفیت،،،،

یه قرون سکه ندارم ،،،چون هرچی جمع میشه پروفیت میخرم 

خانومایی که بازی میکنن یکی بیاد من رو حالی کنه چه جور تو دو هفته صد ملیون سکه و یک ملیون و سیصد پروفیت داره ؟؟؟؟؟