2777
2789
بابا الکی نگو دیگه خالی نبند چه جوری ۱۳۰۰ پروفیت داری و صد ملیون سکه من دو هفته اس بازی میکنم ،،،بکو ...

هر سه ساعت میزنیم 

کارت میخریم 

فرند ادد کردیم 

اد لیستشو عضو شدیم 

منم دوهفته ست بازی میکنم دقیقش ۱۶ ۱۸ روز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا الکی نگو دیگه خالی نبند چه جوری ۱۳۰۰ پروفیت داری و صد ملیون سکه من دو هفته اس بازی میکنم ،،،بکو ...

بیکارم واسه شما خالی ببندم ؟؟ بهم سکه بیشتر میدن مثلا ؟؟

آخه چرا بعضیاتون این مدلی هستین الان عکس میذارم ببین 

بیکارم واسه شما خالی ببندم ؟؟ بهم سکه بیشتر میدن مثلا ؟؟آخه چرا بعضیاتون این مدلی هستین الان عکس میذ ...

نمیگم نداری 

میگم رمان بیشتری هیت داری بازی می‌کنی 

نگو دو هفته 

من خودم دو هفته اس بازی میکنم ،،،،،یکی ملیون و صد پروفیت دارم 

چون بکوب هرچی سکه داشتم دادم پروفیت ،،،،،

نمیشه که تو دو هفته هم ۱۳۰۰ سکه داشته باشی ،،،،هک صد ملیون سکه ،،،،

کم کم یک ماه و نیم هست بازی می‌کنی 

نمیگم نداری میگم رمان بیشتری هیت داری بازی می‌کنی نگو دو هفته من خودم دو هفته اس بازی میکنم ،،،،،یکی ...

ولش کن من واسه این چیزا بی ارزش اونم واسه کسی که نمیشناسم نمیام خالی ببندم دقیقا ۱۶ روزه بازی میکنم ولی دائم دیگ خود دانی انشالله تو هم بیشتر ازینا پیشرفت کنی

ولش کن من واسه این چیزا بی ارزش اونم واسه کسی که نمیشناسم نمیام خالی ببندم دقیقا ۱۶ روزه بازی میکنم ...

خخخخخخ 

چنان میگی پیشرفت کنی 

انگار به شغل و زندگیت و کارت و خودت حسودی کردم !! 

بابا بی خیال ،،،یه همسرهه دیگه 

زیاد درگیرش نشو 

باشه تو پیشرفت کن