2777
2789
من ب ترتیب بلوم 33 هزارس. ک. س 150میم فای 11 میلیون.. فقط کمبو هاشو میگیرم پیکسل 8 میلیون

من بلوم ۲۰ هزار

س.ک.س  ۲۰۰ هزار  تمرکز اصلیم رو اینه

تپ.سواپ که هیچی باطل 

میم فای ۳۰ میلیون

پیکسل هم حواسم نبود باید ربات هاشو هر ۲۴ ساعت بالا ببری

تازه دیروز فهمیدم  و ۵ میل دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بیشتر از دو هفته هست بازی میکنه وگرنه اینقدر تو دو هفته نمیشهمگر اینکه زیرمجموعه های فعال دا ...

مگه ربط داره زیرمجموعه هاتم بازی کنن؟من که ناامیذ شدم ۴۰تا سکه دارم۴۰۰تام پروفیت فرندم ندارم سه تا دارم که غیر فعالن

۲۴ ساعت هم نهکلی کارت باید باز بشن چطور ت دو هفته همشون باز شدن و لول ها رفته بالا؟؟؟

رفتم نگاه کردم الان ۱۶روزه دقیقا بازی میکنم کارت های یه سریا خاص لولاشون بردم بالا ولی اکثرشون بازه شاید۳ یا ۴ تا باز باز نباشه

مگه ربط داره زیرمجموعه هاتم بازی کنن؟من که ناامیذ شدم ۴۰تا سکه دارم۴۰۰تام پروفیت فرندم ندارم سه تا د ...

زیرمجموعه هات سکه جمع کنن به تو هم میرسه( یه مقداریش)

اره متاسفانه عقبی  ولی حالا تا آخرش بازی کن شاید یچیزی شد

زیرمجموعه هات سکه جمع کنن به تو هم میرسه( یه مقداریش)اره متاسفانه عقبی ولی حالا تا آخرش بازی کن شای ...

چه جور ببرم بالا من اخه نمیرم ضربه اینام بزنم گاعی میزم یه کمبو میزنم اکه باز باشع چه حور میره بالا کمکم میکنی

۸تا ولی خب هیچ کدوم بازی نمیکنن

پس همینه دیگ

ربطی نداره بازی هم نکنن تو کارت هات باز میشن

حتی دیلیت اکانت هم بزنن بازم فرند هات سرجاشه و کارت هات باز

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
چه جور ببرم بالا من اخه نمیرم ضربه اینام بزنم گاعی میزم یه کمبو میزنم اکه باز باشع چه حور میره بالا ...

یه مرحلش اینه انگشت بزنی  که البته زیاد سکه نمیده ولی خب از هیچی بهتره

یه مرحلش اینه کمبو روزانه بگیری( روزی ۵ میلیون)

یدونه کود مورس هست( روزانه ۱ میلیون)

توی قسمت اِرن هم هر روز جوایز روزانتو بگیر و ویدعو هایی که تو یوتیوب میزاره رو ببین و جایزشو بگیر

و مهم ترینش هم پرافیت هست که هر ۳ ساعت نهایت باید بیای و جمع کنی چون بیشتر از ۳ ساعت بشه  سودت هدر میره