2777
2789
عنوان

چجوری میتونین بچه دار شین

595 بازدید | 69 پست

یا من خیلی بی مسئولیتم یا واقعا سخته 

عمش فکرت پیشش باشع حتی تو خواب 

هیییییچ موقع ازت جدا نمیشه تا موقعی ک بزرگ بشه همیشه وبال گردنته حتی ت‌ خواب تو حموم تو اشپزخوخه 

استرس اش چند برار هر کاریه

هییچ وقت انصراف نداره طلاق نداره جدایی نداره تموم شدتی نیست مجبوری تا آخرش بری

از هزینه هاش و اعصاب خوردی اش بگذریم 

از استرس اینک اگ یه روز نباشم چی میشه بگذریم 

ار اینک نتونیم براش پدر مادر خوبی باشیم و حتی خوبم باشیم بارم لازمه انسان بودن درد ورنج هست 

از اینک قراره بگذر بشه چی بشه چ راهی انتخاب کنه  ازدواج ش چی میشه اگ ازدواج تکرد بغد ما تنها میمونه 

اووووو یا خدا واقعا بنظرم خیلی ریسک بزرگیه اصن لذتی درش ندیدم 😶😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بودن سخته 

ولی خب اون عشقه به بچمون باعث میشه همه اینا رو تحمل کنیم 

پسرم عشق زندگیمه

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اوسکولن

چقدرررر بی تربیتی شما

واقعا برای پدر و مادرت متاسفم که تورو وارد این دنیا کردن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خب بهم بگوالان زندگیت وقف چی میشه؟خواب؟

نه من دارم درس میخونم یه رشته خوب 

ورزشکارم

بعدم یه شغل کنارش راه میخام بندازم و هدف دارم براش 

در آینده هم مهاجرت اگ خدا قسمت کنه

خب عشق هم باهاش زاده میشه، عشق اینارو انجام میده

وای یکی از کاربرا دیشب از خواهرش نوشته بود که نوزاده و شبا میاردش کنار خودش، پر از عشق و حس خوب بود، عکس نی نی هم بود جووووووون بود

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜