2777
2789

دختراتوروخدا توروقرآن توانتخاب ازدواجتون خیییییلی دقت کنیدحتی اگه عشقتون بود.من انقدسراین قضیه عشق وعاشقی وازدواج زجرکشیدم که دلم سوخت نیام بگم خیییلی مواظب باشیدچندسال پیش من عاشق شدم وازدواج کردم وتاوان بدی پس دادم ودارم میدم(من هنوزمتاهلم)به حدی اذیت شدم وچون خانوادم ناراضی بودن براازدواج وطلاق اصلاپشتم نبودن وپشتموخالی کردن.دختراوقتی کسی باخانوادش مشکل داشته باشه نهایت یارل میزنه یاباخواستگارش ازدواج میکنه اماازدواج کنی دیگه نمیشه به کسی پناه ببری وشرایطتت بادخترومجردی فرق داره حواستونوجمع کنین.باپسری که چیزی ازخودش نداره ازدواج نکنین بعدازجرشوشمامیکشین ومرداوقتی کم دست هستناکثرابداخلاق میشن...این یه درس اززندگیم باکسی که اخلاق نداره واردرابطه نشید(پسرقحط نیس)باادم بدگمان واردرابطه نشین بدگمان باغیرت فرق داره  

یکی دیگه م به هییییییییچ عنوان رازتونوپیش شوهرتون نگین نگین نگییییین 

یه درددل هم باهاتون بکنم اگه یکی بودپشت وپناهم میبودجدامیشدم ومیرفتم ولی مجبورم بسوزم وبسازم واین سوختن وساختن خیلی سخته هاخیلی یعنی هرروزداره باروان وارامش من بازی میشه یه دعاکنین 

چه سخت💔

امیدوارم خدا بهت کمک کنه عزیزم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من شوهرم شکاک بدگمان بددلههه کلا 

دقیقا بعضی موقع ک بی پول میشه صگ میشهههه 

راز ک ن ولی حتی راجب خانواده ام براش حرف زدم الان رو کل خانوادم حساس شده و دیگ دوست نداره بره پیششون 

منم روانی شدمممم ن راه پیش دارم ن راه پس بچم ۴ ماهشه نمیش طلاق بگیرم ۲۰ سالمه اما انگار ۳۰ سالمه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان منم همیشه میگه با پسری که هیچی از خودش نداره اصلا وارد رابطه نشو که بعد بخوای وابسته بشی و ازدواج کنی

میگه اولش واست خوشه ولی وقتی رفتین زیر ی سقف و حتی اون یزره راحتی رو که توی خونه بابات داشتی اینجا نداشتی هم خودت پیشمون میشی و هم اون بخاطر بی پولی خودش زده میشه از همه چیز و کم کم عشق هم کمرنگ میشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مرسی فدات

نشی عزیزم

آره من شوهرم شکاک بدگمان بددلههه کلا دقیقا بعضی موقع ک بی پول میشه صگ میشهههه راز ک ن ولی حتی راجب ...

دقیقامثه شوهرم من۲۲سالمه ولی بچه نیاوردم وفعلاقصدندارم بیارم مگرمعجزه شه زندگیم ازبچه متنفرم

امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیوفته

تنها نیستی و من هم مثل شما فقط بخاطر فرار از خانه پدری این دردها رو دارم میکشم و شبی نیست که بدون حسرت گذشته به صبح برسونم🥺

امیدوارم دختران سرزمینم از روی عقل تصمیم بگیرن نه احساس