2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 55 پست
شوهرت عین شوهر منه.من دوس داشتم روسری سرم کنم ولی اون از همون روز اول روسریمو کند از سرم😧جلو دورتری ...

منم‌دقیقا مثل شما هستم من‌که کلا محجبه نیستم اما نامزدم خانوادش مذهبین البته همه جور توشون‌هست ولی خانواده پدریش سرشناسن تو تهران‌حتی...من‌ روسریمو میدم جلو نماز بخونم‌ هنوز تموم‌نشده میگه بده عقب اونووووو ...😂 به احترام‌بعضی فامیل هاش رفتم‌عبا خریدم‌ گفت همه‌میدونن من زن بی حجاب گرفتم  اونم‌گفت گور بابای همه...باید قدر اینجور شوهرارو دونست

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد نظر من اشتباهه فقطم نظر منه اما پوشش به نظر من معني نداره به خاطر شوهرت مردا معمولا عمرا چيزي ك ...

عزیطم‌همشون اینجوری نیستن نامزد من هرلباسی که گفتم‌دوست‌ندارم‌این‌مدلی لپوشی و بخشید...دیگه هم مثل قبل خرید نکرد...خب معلومه منم به دلش راه میام...البته نه اینکه الان‌ بی حجابم و چادری بشم‌به خاطرش( که البته اونم‌نمیخواد) اما گفت دیگه دوست ندارم‌ مسافرت های خارجی بری که مجبور باشی لب ساحل با مایو بری منم‌قبول کردم با اینکه این جزو تفریحاتم بود

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
فامیلای شوهرم خیلی خاله زنکن  پارسال یه مانتو طرح سنتی گرفتم  جاریم تو روی خودم  گف ...

به جاریت میگفتی شوهرت بخاطر سنت گفته.اخه سنی ازت گذشته این مانتوها برا جووناس😁😁😁

بعدم ناراحت نشیا شوهرت راست میگه به هیچ کس ربطی نداره..بخاطر نظر اشخاصی که هیچ نقشی تو زندگیت ندارن بحث و دعوا نکن با شوهرت

جاریهای من هر دوشون ۱۵ سالی ازم بزرگترن

هردوشون محجبه هستن تا حدودی.خواهرشوهرمم همینطور.ولی من نه.هیچم مهم نیس چی بگن پشت سرم.اصلااا

این که غصه نداره خوشگلم۰ زیر مانتو ها لباس بلند بپوش۰ ساپورت هم پات نکن۰ برو شلوار کرم بگیر یکم از حالت ساپورت گشادتر باشه۰

هم میشه طبق اصول خودت و هم سلیقه ی همسرت 

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
منم‌دقیقا مثل شما هستم من‌که کلا محجبه نیستم اما نامزدم خانوادش مذهبین البته همه جور توشون‌هست ولی خ ...

اره خدایی 

احدی حق نداره چیزی بگه بهم

البته خانواده شوهرم اصلا اهل دخالت نیستنا

دیگران هم که به قول شوهرم گور باباشون

اره معلومه که میپذیرم!!! حالا بیام زندگیمو به کام خودم تلخ کنم واسه 4تا تیکه پارچه 90% ادما هم میپذی ...

خوب این به شخصیت شما ربط داره. همه که مثل شما انقدر انعطاف پذیر نیستن. ضمن اینکه این اختلافات مال قبل ازدواجه نه تو زندگی؛ باید قبلش به تفاهم درخصوص پوشش برسن. 

من به هیچ وجه نمیپذیرم پوششم بر خلاف میلم باشه قطعا افسردگی میگیرم و خودمو حبس میکنم. درموردش هم با همه کیسهای ازدواجم حرف میزدم. 

زبونمم درازه اتفاقا. نه اینجا واسه شما؛ واسه همه همینطورم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره خدایی  احدی حق نداره چیزی بگه بهم البته خانواده شوهرم اصلا اهل دخالت نیستنا دیگران هم که ...

بله به نظر من خانواده مهمه‌ چون اگه اهل دخالت باشن آرامش از آدم‌گرفته میشه...منم‌خدارو شکر مشکلی ندارم...پدرشوهرم که هیجی مادر شوهرم‌هم اصلا اصلا اصلا دخالت‌نمیکنه بیچارخ کلی هم احتزام‌ میذاره بهم و با افتخار معرفی میکنه منو

همون هنوز مجردی باشه شما خیلی خوبی بذار متاهل بشی عزیزم بعدا نظرتو بیا اعلام کن😆

کسی که 5 هفته دیگه بچه اش به دنیا میاد به نظر تو مجرده عایا ؟؟

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.

[QUOTE=] همون هنوز مجردی باشه شما خیلی خوبی بذار متاهل بشی عزیزم بعدا نظرتو بیا اعلام کن😆 [/QUOTE]

مهروز عزیزم من 36 سالمه چندین سال از زندگی مشترکم میگذره. شما هم که به سن و تجربه من برسی؛ قطعا درکتون تو این موضوع بالاتر خواهد رفت😊

واسه شوهر خودکشی نکن و در درجه اول آرامش خودت برات مهم باشه. 

من حرفم مقابله نیست. از اول گفتم باید به تعامل برسن. زورگویی هیچوقت جواب نمیده و گذشت حرف اول رو تو زندگی میزنه. ولی تا زمانیکه به معنای سواستفاده و ظلم و توسری خوری نباشه که شعور تشخیص و شخصیت یکی از طرفین نادیده گرفته بشه. 

یه قدم ایشون کوتاه اومده یه قدم هم همسرش کوتاه بیاد.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀