2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دوس داره بپوشی. بپوش تا چشمش سیر بشه دنبال زنای دیگه نباشه چشمش. چه اشکالی داره. تو مسافرته خب. عکس لباساتو بذار ببینیم چطوریه یا بپوش از ساپورت عکس بذار. هرجور میبینی درسته بذار تا راحتتر نظر بدیم

همیشه کاری بکن که به خودت بدهکار نباشی

وقتی شوهرت دوست داره به نظرم انجام بده تا چشمش به زنها و دخترای دیگه نباشه ولی خب میتونی خواسته های خودتم انجام بدی مثلا زیر سارافونی بلند بپوش که با مانتو جلو باز راحت باشی وقتی هم که قراره جایی با ماشین بری و پیش خودشی ساپورتارو پات کن اینجوری هم دل اونو بدست میاری هم اصول خودتو رعایت میکنی خیلی خوبه که خواسته هاشو بهت میگه این یعنی میخواد تو رو ببینه نه زنای مردم 

بی فرهنگی مطلق اینه که به یه انسان بالغ نظرت رو تحمیل کنی. 

ما که هیچوقت آزادی و انتخاب پوشش رو تجربه نکردیم. همینمون مونده شوهرامونم واسه ما امرو نهی کنن. 

فرقی نمیکنه چه مردی که به زور چادرو مانتو گشاد تن زنش میکنه و چه مردی که برخلاف عقاید همسرش وادارش میکنه تا لباس بازتری بپوشه. 

شما هم اشتباه میکنی اختیارت رو کااامل دادی دست ایشون. نظر خودت رو هم توش دخیل کن یه قدم تو یه قدم اون. مانتو رو بپوش با یه پیراهن یا مدل دامنهای سنتی ؛ اگه شلوار جذب ناراحتت میکنه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

چقدر سخت میگیری الان از اینجور لباسا پر تو خیابون خودتو معذب نکن به دل شوهرت راه بیا اونم جوونه دوست داره زنش مد روز بگرده به خرف اینایی هم که میگن من اگر بودم نمیپوشیدمو ناراحت میشدمو این حرفا هم گوش نکن خود اینا اگر شوهرشون بگه با تاپ و دامنم میرن بیروون😁

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
چقدر سخت میگیری الان از اینجور لباسا پر تو خیابون خودتو معذب نکن به دل شوهرت راه بیا اونم جوونه دوست ...

اگه شوهرت به زور سرت روسری و چادر کنه هم حرفش رو میپذیری؟ 

این جبر؛ چیزی جز توهین به شعور آدم نیست. 

من نمیگم خودرای و خودمختار باشه هرچند بدن خودشه و باید طبق روحیات خودش بپوشه، ولی باید تو موضوع پوشش به تفاهم برسن. یه قدم ایشون دوقدم طرف مقابل. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از  یه طرف دلم براش میسوزه بخدا آنقدر بهشون ذوق میکنه  تو این دو روز هی میگه برو تنت کن بی ...

شوهرت عین شوهر منه.من دوس داشتم روسری سرم کنم ولی اون از همون روز اول روسریمو کند از سرم😧جلو دورترین فامیلشم نمیذاره روسری سرم کنم..انقد اوائل بحث کردم باهاش.ولی بعدها فهمیدم اشتباه کردم.حالا خانوادش مومن و سرشناسن ها.پدرشوهرم یه مرد خیر و معروفیه تو شهرمون.هر چی میگفتم بابا جان بخاطر ابروی پدرت من ترجیح میدم محجبه باشم زشته بگن عروس فلانی با یه من ارایش و بی روسری میگرده.گفت ملت خیلی ببخشین گ..وه بخورن به اونا چه.تو زن منی یا بابام؟😂 یه روز به مادرشوهرم گفتم گفت حرف شوهرتو گوش بده.مردمو ول کن.منم دیگه بحث نکردم.الان هیچ جا روسری سرم نمیکنم.ساپورتم میپوشم البته از اون لی ها

به نظر من حرف شوهرتو گوش بده.به نظرش احترام بذار.گور بابای بقیه 

ببخشیدا تند حرف میزنم اخه تجربه کردم همه اینا که میگی

از  یه طرف دلم براش میسوزه بخدا آنقدر بهشون ذوق میکنه  تو این دو روز هی میگه برو تنت کن بی ...

آتنا جان اگه شوهر خوبی هست برات تو هم‌به دلش راه بیا...ببین‌من بی حجابم‌و نامزدم بهم‌گفت دوست ندارم‌دیگه بزی مسافرت هایی مثل کوشاداسی و...که با مایو جلوی‌ آقای آقایون نری متم‌ دیدم خب حالا که اونم‌به دل من راه میاد منم‌قبول کنم...اگه دوست داره بپوش و این ذوق رو ازش نگیر اما میتونی هدجایی نپوسی و بهش بگو هرقت با تو هستم‌میپوشم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
اگه شوهرت به زور سرت روسری و چادر کنه هم حرفش رو میپذیری؟  این جبر؛ چیزی جز توهین به شعور آدم ...

اره معلومه که میپذیرم!!! حالا بیام زندگیمو به کام خودم تلخ کنم واسه 4تا تیکه پارچه 90% ادما هم میپذیرن!!! فقط اینجا واسه ما زبون دارن😁

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒