2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 55 پست

من نمیدونم اونایی ک میگن هرچی دوس داری بپوش توجه نکن ب همسرت واقعا ازدواج کردن یا نه.آخه کسی ک ازدواج میکنه دیگه آدم سابق نیس حالا شدن ۲نفر بایدد ببینن طرف مقابل چی میخاد بعد ب اندازه ای ک میتونه انجام میده.حق داشت همسرت ک لباس راحت براتون خرید چون با مانتو مجلسی مشکی سخته تو راه و شمال هم واقعا گرمه

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡

فکر کردم نوشتی به کیسای ازدواجم گفتم مجردی،، در هر صورت من کامنت اول شمارو منشن نکردم منظورم به شما هم نبود دلیلی هم نداشت شما جواب منو بدی ولی در هرصورت موفق باشی دوست عزیز و خیلی خوبه که زبونت درازه سر همه موفقیت بزرگیه لطفا دیگه منشن نکن منو روز خوش

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم اونایی ک میگن هرچی دوس داری بپوش توجه نکن ب همسرت واقعا ازدواج کردن یا نه.آخه کسی ک ازدوا ...

بعیا فقط میخوان بگن ما خیلی شاخیم ما همه کار به اختیار خودمون میکنیم از این حرفایی که تو دنیای مجازی زده میشه که خود‌شونو بزرگ جلوه بدن دیگه جدی نگیرین😁

بعیا فقط میخوان بگن ما خیلی شاخیم ما همه کار به اختیار خودمون میکنیم از این حرفایی که تو دنیای مجازی ...

من که گفتم به حرف شوهرت گوش کن

البته همیشه هم شوهر ذلیل بودن خوب نیستاا 

ولی من شخصا بعضی جاها گفته شوهرمو عمل میکنم اما بعضی وقتا عمرا کوتاه نمیام.تا بدونه کوتاه اومدن وظیفه نیست

من که گفتم به حرف شوهرت گوش کن البته همیشه هم شوهر ذلیل بودن خوب نیستاا  ولی من شخصا بعضی جاه ...

دقیقا به نظر منم پوشش اونم در حدی که این خانم میگه معقوله شاید اگر میگفت شوهرم گفته با لباس لختی بیا جلو دوستام میگفتم اصلا قابل قبول نیست ولی چیزی که شوهر ایشون میخواد کاملا عادیه وگرنه منم منظورم به تو سری خوردن نبوود 

شوهرم همه چیزش بنا به سلیقه منه  لباسش  مدل مو مدل فرم عینک حتی با اینکه  شغلش نظامیه اما باز به خاطر من ریش پرفسوری میزاره  آخه من خیلی دوست دارم 

اونم  فقط ازم همین یه کارو خواسته  

خوش بحالت شوهر من نمیزاره مانتو جلو باز بپوشم بار اول که دید خریدم و با دوستام پوشیدم رفتم بیرون عصبانی شد پارش کرد😭ساپورت زیر مانتو بلند میزاره فقط 

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
عزیطم‌همشون اینجوری نیستن نامزد من هرلباسی که گفتم‌دوست‌ندارم‌این‌مدلی لپوشی و بخشید...دیگه هم مثل ق ...

من متوجه منظورت نشدم و دلیل جواب به منو شما هم منظور منو متوجه نشدین

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷