2777
2789

آره دیگه معدلم کمه ،دهم تجربیم ،کل خانوادم امید دارن بهم و ... الانم عر.ضه ندارم البته ن امید ن انگیزه

خواهش میکنم برام دعا کنید ،صلوات بفرستید و انگیزه بدین بهم ایشلا یازدهم حدقل بتونم بخونم 

هنوز دهمی کم آوردی !؟

البته حقم داری با این همه فشار و استرسی که میدن چی بگم 

خدا کمکت کنه عزیزم 

تنها راه حلی که از کسی که این همه سال عمرشو در راه درس خوندن داده میتونم بهت بگم 

حتما به روانشناس مراجعه کن حتی شده روانپزشک اما نزار استرس و فشار اضطراب اذیتت کنه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

هنوز دهمی کم آوردی !؟البته حقم داری با این همه فشار و استرسی که میدن چی بگم خدا کمکت کنه عزیزم تنها ...

بخدا نمیخونم دیگه اصلا ب باد رفتم 

نمیدونم چمه فقط استرس 

خودمم کلی مشکل دارم کلییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیخونم دیگه اصلا ب باد رفتم نمیدونم چمه فقط استرس خودمم کلی مشکل دارم کلییی

حتما نندلز پشت گوش برو روانشناس قبل از شذوع سال جدید 

خیلی خوبه خیلی خیلی خوب

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

اولا هنوز نتیجه ها نیومده بعدشم دختر خوب آروم باش و به خودت و خانوادت قول بده دوسال دیگه بکوب میخونی الا استرس راه حل نیستم با اینکه یکی اینارو باید به خودم بگه🚶🏻‍♀️🥺

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

چی بگم و در مورد چی مرسی

در مورد همینا که به من گفتی بگو نمیتونم درس بخونم حالم بده استرس دارم 

خودش بهت راه حل میده