2777
2789
عنوان

پشت کنکوری یا مهاجرت به ترکیه

588 بازدید | 20 پست

من امسال پشت کنکور بودم ولی به دلایلی متاسفانه خوب نخوندم .ولی بچه باهوشیم تیزهوشان میخوندم و اگه بخونم میدونم قبول میشم .

به نظرتون برای پزشکی یه سال دیگه پشت کنکور بمونم یا برم تو یه دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت تو ترکیه درس بخونم .البته خیلی هزینه هاش بالاست و وضعیت مالی خانوادم متوسطه.شما بودید چیکار میکردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکیه از نظر پیشرفت اقتصادی و ...همچین جلو هم نیست ولی اگه از پس هزینه ها برمیای بری بهتره

ولی انگار دانشگاهاش از ایران بهتره.مورد تایید امریکا و اروپاست

نکاه ازت چند یک سوال میپرسم صادقانه ج بده که منم کمکت کنم 

از اونایی هستی که بیشتر شب امتحان خودتو پاره میکنی یا ن حاضری هرجلسه بخونی درستو درست حسابییی

یک سوال دیگه

حاضری شرایط سخت دوری از خانواده و مشورت و فرهنگش و اعتقاداتشان و غذاشونو خوابگاه بودنو تحمل کنی یا ن

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ولی انگار دانشگاهاش از ایران بهتره.مورد تایید امریکا و اروپاست

اره خوبه اگه شرایط مالیش اوکیه برو 

منظورم اینه که اگه یه وقتی نشد و نرفتی ، بدون چیز خیلییییییییی بزرگی رو از دست ندادی زیاد ناراحت نشو 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

من اژ خودم نمیگم از کسی میگم که بچه هاشو ایران نبودن میگه برا پزشکی و این رشته ها ایران بهترینه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نکاه ازت چند یک سوال میپرسم صادقانه ج بده که منم کمکت کنم از اونایی هستی که بیشتر شب امتحان خودتو پا ...

نه شب امتحانی نمیخونم .

درجواب سوال دوم اگه برم مجبورم که تحمل کنم اون شرایطو

نه شب امتحانی نمیخونم .درجواب سوال دوم اگه برم مجبورم که تحمل کنم اون شرایطو

آها پس حاضری هرروز که از دانشگاه میای بیشتر تامین برا درس باشه چون قرارع۶سال بخونی ها 

ن نگاه من خیلیا رو دیدم بخاطر این شرایط مجبور شدن برگردن چیز الکی نیست من از پایه دهم به فکر رفتن بودم تا اسلامی که دوازدهمم تمام شده ولی طول دوازدهم فهمیدم من آدم رفتن نیستم مخصوصا الان ن شرایط مورد دوم دارم ن اول یعنی حاضر نیستم رو خودم برا درس فشار بیارم دانش آموز خوبیم از خود تعریف نمیکنم بخدا .گیراییم قویه ولی حاضر نیستم بشینم همون روز و همون بعد کلاس از اول بخونم برا همین وقتی خیلی از موزدو بالا پایین کردم فهمیدم آدم رفتن الان نیستم 

آها پس حاضری هرروز که از دانشگاه میای بیشتر تامین برا درس باشه چون قرارع۶سال بخونی ها ن نگاه من خیلی ...

دقیقا منم خیلی دودلم واقعا نمیدونم اگه برم تازه باید زبونشون یاد بگیرم 

پس دارم میگم شاید از الان به فکر رفتن افتادی ولی من اسه چهار سال پیش و خیلی راجبش خوندم ولی فهمیدم نمیتونم 

و اینکه فرایند مهاجرت فرایند بسی طولانی و سخته 

آزمون باید برا بعضی دانشگاه قبلش بدی برا بعضی دانشگاه و کشورها مهمه براشون زبان مدرک تافل یا آیلتس باید داشته باشی 

و اینکه اقامتت هم سخته شاید خوابگاه نداشته باشی یا اصلا نری خوابگاه مجبوری خونه بگیری خونه های یک کشوری مخصوصا تزکیه گرونه باید کار کنی یعنی بیشتر تامین شاید صرف همین کارو درس بشه منظورم این نیست پشیمنت کنم بحث سر آینده بشین خوب فکر کن یکی دوتا کن بالا پایین کندزبین واقعا میتونی بعد اقدام کن

دقیقا منم خیلی دودلم واقعا نمیدونم اگه برم تازه باید زبونشون یاد بگیرم

خوب اره زبان یادگرفتن یک کشوری مکه بگم سخته برا بعضی کشورها مثل چین یا فرانسه زبانشون سخته ولی ترکیه زبانشون سخت نیست مخصوصا اگر خودت ترک باشی

از بحث زبان ترک نگران نباش