2777
2789
عنوان

تب بالای کودک کمک

72 بازدید | 9 پست

خانما من ساعت ۹ پنج سی سی بروفن دادم بهش تبش ثابت موند پایین نیومد یواش یواش رفت بالا ساعت ۱۰ و نیم یه شیاف براش گذاشتم تبش اومد رو ۳۷/۲ 

الانم رفته زیر پتو لج کرده باهام هرکار میکنم پتو رو ول نمیکنه داره یکم دوباره بدنش گرم میشه بهش بروفن بدم ضرر داره ؟ میخوام دیگه نره بالا

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیرم نده ضرر داره هر چهار ساعت باید بدی ببرش حمام اب بازی کنید .

دکترش گفت هر ۸ ساعت ۵ سی سی بده 

اگه تبش الان رفت بالا چیکار کنم پس؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
لباساش رو کم کن .پاشویه و حمام ببرش ..کولر رو روشن نگه دار خنک باشه هوا

خیلی بد اخلاق شده با باباش دو نفری به زور پاشویه اش دادیم فقط جیغ زد الانم لج کرده میخواد حتما پتو بندازه روش بخوابه نمیدونم چیکارش کنم از استرس دارم میمیرم

دکترش گفت هر ۸ ساعت ۵ سی سی بده اگه تبش الان رفت بالا چیکار کنم پس؟

هر شش ساعت یا چهار ساعت اشکالی نداره .حمام ببر بچه رو ..هندوانه اگه داری بده بخوره اب اینا بده بخوره تند تند دستشویی کنه ...اگه کوچیکه،لختش کن،بگذارش روی سینک،اب رو باز کن ،اب بازی کنه ،بدنش خنک بمونه

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
خیلی بد اخلاق شده با باباش دو نفری به زور پاشویه اش دادیم فقط جیغ زد الانم لج کرده میخواد حتما پتو ب ...

اشکال نداره خوابید پتو رو بردارید از روش،پاشویه کنید 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
شیاف بگذار سری بعد سریع پایین میاره ..خیاات هم راحته ..هر چهار ساعت هم میتونی بدی بهمش

ممنونم عزیزم پتو رو برداشتم پاشویه اش دادم اومد پایین تبش