طرف (دوستام و فامیل)از جیب شوهرش به ارزوهاش رسیده دانشگاهشو رفته هنر یادگرفته کلاس رانندگی رفته بعد میاد واسه من کلاس درس و اخلاق میزاره که چرا تو نمیری انگاری خودشم کار کرده سختی کشیده واسه هزینه هاش اگه باشه هزینش با این حقوقا خب منم میرم نیازی به گفتن شماها نیست به خاطر همین حرفاشون که تو جمع فقط منو گیر میارن که نصیحت کنن دوست ندارم باهاشون معاشرت کنم
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر مجردی منه ، من علاوه بر پول نداشتن خانوادم محدودمم کرده بودن ، فکر کن نه پول داشتم نه جایی میتونستم برم ، فامیل پدرمو درآورده بودن چرا باشگاه نمیری چرا دانشگاه نمیری ؟؟ چرا گواهی نامتو نمیگیری چرا یه حرفه یاد نمیگیری. خدا روشکر همه رو کات کردم دارم راحت زندگی میکنم
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
چقدر مجردی منه ، من علاوه بر پول نداشتن خانوادم محدودمم کرده بودن ، فکر کن نه پول داشتم نه جایی میت ...
بخدا اسیر شدم منم دوستم میگه کار کن برو سفر بچرخ بگرد خودش تو مجردی اجازه نداشت بیاد پیش ما بعد این حرفارو به من میزنه من خانوادم نمیزارن شب خونه فامیل بمونم بعد پاشم برم سفر
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست