2777
2789
عنوان

رشته های پیراپزشکی چطورن

3158 بازدید | 46 پست

پرستاری ، اتاق عمل ، هوشبری و بهداشت 

استخدامیشون در چه حده 

حقوقاشون چی 

میشه ادم بره بیکار باشه ؟

کدوم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید 

بنظرتون میارزه ادم بهداشت بیاره بره یا بمونه پشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کار هست

اما حقوقشون کمه از نظر من

مخصوصا پرستاری ک اصلا در حد زحماتشون نیست

اتاق عمل بهتره

اما در کل با توجه به اینکه کار نیست

این هارو غنیمت بدون 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من پرستاری میخونم 

در مورد پرستاری هروقت مدرکت رو گرفتی کار برات هست 

ولی در مورد بقیه مثل پرستاری نیست ولی خب زیاد خبر ندارم خودمم 

حقوق رو هم فعلا حقوق نگرفتم 😅

بهداشت نه ارزش نداره اصلا وقت تلف کردنه 

باز اگه سوالی داری در خدمتم 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
میترسم برم استخدامی نباشه

پرستاری بری رو هوا برمیدارنت

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ترازت چند اومده ؟

هست خیلی هم نیاز دارن 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من پرستاری میخونم در مورد پرستاری هروقت مدرکت رو گرفتی کار برات هست ولی در مورد بقیه مثل پرستاری نیس ...

حدود حقوق رو نمیدونی 

با سهمیه پنج درصد تا چند هزار میشه اورد پرستاری 

بعد استخدامی اتاق عمل و هوشبری چی