الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین پرستاری فوق العاده زحمت داره ولی استخدامی همیشه براش هست میتونی؟ من دوتا از دوستام انصراف دادن باید علاقه باهاش باشه از بالا به پایین نگاه کردنا تحقیر و فحش همه اینارو باید به تنت بمالی
حداقل هوشبری و اتاق عمل فیزیو و رادیو این تحقیرارو ندارن
حدود حقوق رو نمیدونی با سهمیه پنج درصد تا چند هزار میشه اورد پرستاری بعد استخدامی اتاق عمل و هوشبری ...
اگه سهمیه داری راحت تر استخدام میشی
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
بین پیرا ها اول توانبخشی ها فیزیوتراپی بینایی سنجی شنوایی سنجی کاردرمانی گفتار درمانی .... بعد تغذیه بعد پرستاری بعد تکنسین رادیولوژی ، اتاق عمل ، هوشبری ، مامایی ، علوم آزمایشگاهی