خانم هایی که به صورت سنتی ازدواج کردید، آیا قبل از ازدواجتون عیب فیزیکی یا موردی در بدنتون داشتیدکه باعث نگرانیتون بشه که در آینده باعث ناراحتی یا دلسردی همسرتون بشه؟مثلا سوختگی نواحی از بدن که پیدا نیست یا مثلا لک یا مشکلات پوستی یا فرم وشکل سینه. من برام یه خواستگاراومده که بعد از پنج جلسه آشنایی، توافق کردیم که نامزدکنیم.مسئله من اینه که باوجودداشتن ظاهر متوسط و هیکل خوب، سینه هام خیلی افتادگی دارند.واصلا ازروی لباس مشخص نمیشه فرمشون. با توجه به اهمیت اینجور مسائل برای آقایان، لطفا راهنماییم کنید که چطور عنوان کنم این موضوع را.و اگر عنوان نشه، ممکنه که آقا بعداز ازدواج دلسرد یا زده بشه؟
مطنعن باش تا خودت نگی متوجه این موضوع نمیشه عزیزم .ایراده خیلی ناجوری نیست و درضمن روت میشه ت ...
بله. میشه نگفت. اصلا هم پیدا نیست. ولی بعدش چی؟؟ اگه ببینه و توی ذوقش بخوره چی؟ من قبلا یه دوست پسر داشتم که خیلی هم از هیکلم تعریف میکرد ولی وقتی که خیلی صمیمی تر شدیم و سینه هام را دید، حس کردم توی ذوقش خورد. اولش به روم نیاورد ولی بعد گفت چرا سینه هات اینجورین؟ اصلا بهت نمیومد سینه هات انقدر افتاده باشن با این هیکل خوب و این سن و.سال. خلاصه اعتماد به نفسم کم شده.
این عیبی نیست که لطمه به زندگی زناشویت بزنه، افتاده هم نبود بعد از اولین زایمان افتاده میشه دیگه، الان نود درصد زنان متاهل مخصوصا بچه درا افتادگی سینه رو دارن
خداییش مشکل نیست؟ آقایون را که میشناسید. اکثرشون خیلی ظاهر و سینه ها براشون مهمه نمیشه که واقعیت را انکار کرد. من اصلا روم نمیشه موقع رابطه لباسم رادربیارم.
من خر خر خیلی واسم مهم بود پرسیدم چون خودم اروم میخوابم.این سینتم مطرح نکن ازدواج با دوست پسر فرق داره تعهد هست بینتون.ورزشم حتما کن ورزشا مخصوص سینه موفق باشید
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.