2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی ، گفتن یا نگفتن عیب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8309 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطنعن باش تا خودت نگی متوجه این موضوع نمیشه عزیزم .ایراده خیلی ناجوری نیست  و درضمن روت میشه ت ...

بله. میشه نگفت. اصلا هم پیدا نیست. ولی بعدش چی؟؟ اگه ببینه و توی ذوقش بخوره چی؟ من قبلا یه دوست پسر داشتم که خیلی هم از هیکلم تعریف میکرد ولی وقتی که خیلی صمیمی تر شدیم و سینه هام را دید، حس کردم توی ذوقش خورد. اولش به روم نیاورد ولی بعد گفت چرا سینه هات اینجورین؟ اصلا بهت نمیومد سینه هات انقدر افتاده باشن با این هیکل خوب و این سن و.سال. خلاصه اعتماد به نفسم کم شده.   

سينه با ورزش درست نميشه چون بافتش چربي هست نه عضله

ببخشیدا چربی به عضله وصله به استخون که وصل نیست

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
بله. میشه نگفت. اصلا هم پیدا نیست. ولی بعدش چی؟؟ اگه ببینه و توی ذوقش بخوره چی؟ من قبلا یه دوست پسر ...

جاااان  

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
خدایش این شد مشکل

خداییش مشکل نیست؟ آقایون را که میشناسید. اکثرشون خیلی ظاهر و سینه ها براشون مهمه  نمیشه که واقعیت را انکار کرد. من اصلا روم نمیشه موقع رابطه لباسم رادربیارم.  

وای خیلی حرف بابات باحال بود. واقعا بپرسم؟؟

من خر خر خیلی واسم مهم بود پرسیدم چون خودم اروم میخوابم.این سینتم مطرح نکن ازدواج با دوست پسر فرق داره تعهد هست بینتون‌.ورزشم حتما کن ورزشا مخصوص سینه موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.