2777
2789

سلام به روی ماه همتون بچه ها خواهرم یه پسر دو سال و سه ماهه داره 

میخاد از پوشک بگیرتش 

ولی پسرش اصلا همکاری نمیکنه 

میخام بدونم شما از چه روشی استفاده کردین 

بعدم زود نیست از جیش گرفتنش 

خیلی ممنون از جوابتون😍😍😍

من مامان شدم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دو ساله بود...شبا هفته اول پوشکش میکردم اما میدیدم خشکه دیگه شبا هم نکردم تا ی مدتم بیرون میرفتیم واسه چند ساعت پوشک میکردم ک راحت باشیم و اصلا بد عادت و دوهوا نشد.اگر منظورت از همکاری نکردن اینه ک گاهی نمیگه و جیش میکنه یا دیر میگه کاملا طبیعیه پسر من تا یکی دو هفته مثلا روزی ی بار تقریبا یادش میرفت بگه...بعدشم ک کامل یاد گرفت فرشارو دادیم شست

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
پسر من دو ساله بود...شبا هفته اول پوشکش میکردم اما میدیدم خشکه دیگه شبا هم نکردم تا ی مدتم بیرون میر ...

اره نمیگه 

خاهرم براش شورت اموزشی خریده 

ولی کارشو تو شورت اموزشی میکنه 

خاهرم بنده خدا هر نیم ساعت میبرتش دستشویی

من مامان شدم🥲