2777
2789

مادرم من سرطان سینه داشتن

کل سینشو تخلیه کرد ی سمت رو شیمی درمانی و پرتو رو انجام داد 

چند سال میگذره ولی چند وقت ک میرع چکاپ تا جوابش بیاد و ببرم پیش دکتر دیونه میشم 

لطفا صادقانه بگید اونایی ک این مشکل رو دیدن تو بستگان کسی بود دوباره درگیر شده باشه ‌بعد درمان ؟یا نشده یا چقدر طول کشیدع

همه امیدم ب خدا و امام حسین (ع) هست انشالله ک عمر طولانی داشته باشه تمام پدر و مادر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همکارم هم تخلیه کرده بود و مشکلی هم نداشت سرحال بود و هست

خالمم داشت تخلیه نکرد ولی جراحی کرد اوووووو خیلی سال پیش ،۱۰،۱۵ سال بیشتر شاید حالشم خوبه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

با اجازه استار تر محترم🙏

دوستان میشه تاپیک (کیا مثل من حامی ندارن ) گزارش بزنید

زدید لایک کنید صلوات بفرستم براتو🙏

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

خوش خیم بود یا بدخیم؟خاله من بدخیم بود

موقعی که تشخیص داده شد دیگه خیلی دیر شده بود

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

عزیزم خدا شفا بده انشالله که همیشه سلامت باشهمنم سرطان کلیه داشتم شب و روزم شده فقط استرسگرید چندهست ...

گرید ۳ و متاسفانه بد خیم بود ۳ سال از عملش گذشته الان خوبع 

لطفا روحیتو حفظ کن متاسفانه مادر من خیلی بی رو حیست و ما بچه هاش خیلی اذیت میشیم تمام غمم مادرمه الان خوبه

یکی از فامیل ما بود ، سینه هاش رو هم تخلیه کرد و شکر خدا حالش خوب شد با این که سنس هم زیاد بود! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)