2777
2789
ببخشید من خودمم خیلی زود اعتماد میکنم و حرفای بقیه را قبول میکنم و تو دنیای واقعی نمیتونم از حقم دفا ...

اره دقیقا...ازم امضا گرفت وگفت بخون متنشو ک نوشته بود پول پرداخت میکنم وبعدا پولمو نمیگیرم..

میخوام مستقل بشم منم همه مخالف باکارکردنم هستن..بابام میگه برو کلاس خیاطی ولی چندوقت رفتم سخت بود اصن یادنمیگرفتم..میگم توی همین ارایشگری برم بهتره..یه جاتمرکز کنم ازین شاخه ب اون شاخه نپرم بهتره

...
یعنی یبارامتیازبگیرم چقدمیشه وام گرفت؟

مثلا بخوای میتونی امتیاز ۱۰۰ میلیون کمتر یا بیشتر وام بگیری یا اینکہ نخوای پول امتیاز بدی میتونی پول بخوابونی بانک رسالت کہ امتیاز برات جمع کنہ ، وامش ۴درصدہ اما امتیاز بخری برات گرونتر تموم میشہ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بخوای میتونی امتیاز ۱۰۰ میلیون کمتر یا بیشتر وام بگیری یا اینکہ نخوای پول امتیاز بدی میتونی پول ...

این فک کنم خیلی دنگ وفنگ داره درسته؟چقدامتیازشو میفروشن؟

...
این فک کنم خیلی دنگ وفنگ داره درسته؟چقدامتیازشو میفروشن؟

بستگی بہ صاحب امتیاز دارہ من چندوقت پیش ۲۰درصد خریدم با کارمزدش کہ ۴ درصدہ شد ۲۴ درصد اگہ پول داشتہ باشی بخوابونی خیلی بھترہ فقط ۴درصدہ کارمزدش برای ضامن ھم خیلی بانک رسالت سختگیری نمیکنہ

اره دقیقا...ازم امضا گرفت وگفت بخون متنشو ک نوشته بود پول پرداخت میکنم وبعدا پولمو نمیگیرم..میخوام م ...

اهان بین حرفام یادم رفت که گفتی دوستی داری که الان انگار پشیمون شده و ...

چرا دوستت با اینکه سرمایه از تو بوده پشیمون شده 

بنظرم با چند خطی که خوندم اصلا ادم قابل اعتمادی نیست و بهش اعتماد نکن و اصلا دیگه سراغی ازش نگیر 

ببخشید نمیشناسمتون و نمیدونم چه شخصیتی دارید 

اما من خودم ادم مستقلی هستم و به هیچ عنوان تو هیچ چیز نمیتونم از کسی کمک بگیرم 

حتی بچه هامم تنها دارم بزرگ میکنم و ثانیه ای کسی بهم کمک نمیکنه گاهی به همسرم میگرم بخدا اینا بچه های تو ام هستن باید مراقبشون باشی و... خلاصه بخوام بگم منظثرم اینه بیزینس خودتو راه بنداز به خود خودت فقط تکیه کن نه پدر نه همسر 

کلا مردا میترسن که خانمی مستقل بشه

پس یه ورژن جدید از خودت بساز 

ارایشگری ام عین خیاطی هست سختی های خودشو داره اما خب بستگی به علاقه دارره ممکنه کاری سخت باشه اما چون علاقه داری پای همه چیزش باشی

بنظرم یه شاخه از ارایشگری رو یاد بگیر و فقط رو اون تمرکز کن

مثلا رنگ مو یا میکاپ یا شینیون یا کراتین و احیای مو و.....ببین به کدوم علاقه داری

اما من باشم کراتین انتخاب میکنم که کلی سود داره با مواد اولیه ای که میخری میتونی چندین نفر رو کراتین کنی 

اهان بین حرفام یادم رفت که گفتی دوستی داری که الان انگار پشیمون شده و ...چرا دوستت با اینکه سرمایه ا ...

نمیدونم والا..اولش ک خیلی مشتاق بود وگفت اره ان شاءالله درست میشه وفلان..بعدش دیگه ازم چندتاسوال پرسیدومن بهش گفتم خانوادم خبرندارن میخوام کارکنم..من فک کردم بخاطراین پشیمون شد..نمیدونم الان منم اعتمادم بهش کم شد.

من رنگ موروخیلی دوست دارم..ولی گفتن الان کاشت ناخن بهتره ..یعنی کاشت خوب نیست به نظرتون؟

الان چجوری پولمو ازش بگیرم؟

...