2777
2789

میگن اگه پول دارید تبدیل به طلا کنید تا ارزش پولتون حفظ بشه اما اینکه الان شما به پول احتیاج دارید و میگید بذارم بانک بنظرم خیلی بده و در اینده کل سرمایتون تیکه تیکه خرج میشه 

برای شروع میتونی چند گرم طلا بفروشی اما باهاش کار کنی تا بعدا بتونی دوباره همون اندازه طلاتو بخری و با بقیه ی سودت کارتو نگه داری

شغلتم خیلی بستگی به خودتو همسرت داره

مثلا میتونی مغازه بزنی و حالا با توجه به منطقه ی زندگیتون ببینی چی فروشش بهتره همون بیاری بفروشی

اما خب یه ایده ی دیگه که به ذهنم رسید چند وقت پیش تو پیج یه خانمی دیدم که با وجود بچه ی کوچیک وسایل اماده میکنه از ترشی و مربا تا بادمجون سرخ شده و کبابی و پیاز داغ و انواع و اقسام غذاها 

و شیرینی و کیک و....

خب قطعا برای این کار سرمایه ی اولیه ام لازم نیست چون قبل از اینکه سفارش را بفرستی باید مشتری پولشو واریز کنه

اما میگم باز بستگی به علاقه ی شما داره که چه کاری دوست دارید

حتی بعضی خانما رانندگی دوست دارن میتونی ماشین بخری هم استفاده روز مره باهاش کنی هم سرویس بچه مدرسه ای ها و....

گاها هم میشه با ده تومن یه پیج راه اندازی کرد و توش شال و روسری یا لوازم بچه یا لوازم ارایشی و....فروخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگه پول دارید تبدیل به طلا کنید تا ارزش پولتون حفظ بشه اما اینکه الان شما به پول احتیاج دارید و ...

آره عزیزم..خیلی خوب گفتین..فقط من توی کارای میج زدن واینا خیلی واردنیستم..خودم ب ارایشگری علاقه دارم دوماهه ثبت نام کردم پول دادم بهش کلاسم شروع نمیشه..میگم خب وقتی پول میگیرین الکی نگین کلاستون شروع میشه دوماه داره میگه هفته بعدشروع میشه..من اگه جای دیگه ک ازخونمون دورترمیشدثبت نام میکردم الان یادگرفته بودم حداقل یجایی مشغول میشدم ولی اصلا بفکرماوپولی ک دادیم نیستن..فقط بفکرخودشونن

...
آقای با خدا پنجاه و خورده ای سن و سال داره شما اکثرا. سن و سال دختر منو دارید

مرسی ک راهنماییم کردین🙏🌹❤

ولی نگفتین چجوری برم بگم ب طرف آیاقبول میکنه درخواست کارکردن بایه خانم رو؟

...
آره عزیزم..خیلی خوب گفتین..فقط من توی کارای میج زدن واینا خیلی واردنیستم..خودم ب ارایشگری علاقه دارم ...

ببخشید من خودمم خیلی زود اعتماد میکنم و حرفای بقیه را قبول میکنم و تو دنیای واقعی نمیتونم از حقم دفاع کنم خیلیا کلاس میرن بعدا میگن پشیمون شدن پولمونو پس بده اون وقت شما دو ماهه منتظری کلاست برگذار بشه 

برو پولتو پس بگیر بگو پشیمون شدم اگه قرار بود کلاسی در کار باشه تو این دو ماه برگذار میشد

برای پیج زدن پیج درست کردن خودش که کاری نداره اما اینکه چطور فالور بگیری و‌محتوا سازی کنی کار تخصصی هست 

همین ارایشگری خودش خیلی خوبه

اما من خودم خیاطی ام خیلی علاقه دارم 

میتونه پیشنهاد خوبی باشه خیاطی

اما در کل برای انجام کار های هنری باید اول مشتری داشت مثلا شمع سازی یا رزین خیلی سرمایه ی اولیه ی زیادی نمیخواد یا صابون های تزیینی 

میتونی تو سایت دیوار محلتون اگهی بزنی مشتری پیدا کنی

اما کافیه همت کنی و شروع کنی و بخوای مستقل بشی

من خودم خانه دارم چون هم بچه هام کوچیکن هم اینکه قبل از همسرم پدرم نمیذاره کار کنم اما اینکه ادم بتونه مستقل بشه و دستش تو جیب خودش باشه یه چیز دیگه است 

موفق باشی