2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکی قراربود باهاش یکاری شروع کنم اصلا جواب نمیده..همش میگه بهت زنگ میزنم ..چکارکنم من پیگیرش بش ...

چرا اینقدر سخت میگیرید

بهترین راه درآمد تو ایران نزول خوریه. نزول خوری اسلامی 

خواهرت میخواد یخچال بخره، پول نداره نقد بده بگو خواهرم باید بری مغازه التماس کنی ۶ درصدم سود بدی (همون سه درصدی که میگن در واقع شش درصده)من برات میخرم چک بده 

طرفتو می‌شناسی می‌دونی خوش حسابه

این کارو بکن

چرا اینقدر سخت میگیریدبهترین راه درآمد تو ایران نزول خوریه. نزول خوری اسلامی خواهرت میخواد یخچال بخر ...

آخه به کی بدم اینجوری پولمو ک شماگفتی؟کسی دوربرمن نیست اینجوری

...
مستاجرنیستم عزیزم..

خوب مستاجر نیستی که خیلی بهتره. همون فامیل یا دوست خوش حسابت که چک داره اگر خواست ماشین بخره اقساطی، تو براش بخر. 

چند تا شرط داره

حق نداری به اصل و سود پول دست بزنی

حق دلسوزی نداری

خوب مستاجر نیستی که خیلی بهتره. همون فامیل یا دوست خوش حسابت که چک داره اگر خواست ماشین بخره اقساطی، ...

الان بابام  میخوادماشین بخره..ولی نمیدونم پولپو دوباره بهم میده یانه..چون نمیخواد مستقل بشم ..همش میخواد کنترلمون کنه

...
خوب مستاجر نیستی که خیلی بهتره. همون فامیل یا دوست خوش حسابت که چک داره اگر خواست ماشین بخره اقساطی، ...

یه دوستی دارم قراربود باهاش کاریو شروع کنیم ولی الان اصن جواب نمیده..نمیدونم نازمیکنه یاپشیمون شد..نمیدونم بخدا به کی اعتمادکنم..به اونم اعتمادندارم ولی ازروی مجبوری میخوام اینکاروکنم

...
یه دوستی دارم قراربود باهاش کاریو شروع کنیم ولی الان اصن جواب نمیده..نمیدونم نازمیکنه یاپشیمون شد..ن ...

انتظار داری من یا بقیه چه راهنمایی کنیم.نه شما را میشناسیم و نه دوستتان را.

اگه میبینی دوستت در گذشته سرمایه گذاریهایی که کرده موفق بوده. اعتماد کن. ولی اینکه میبینی تا حالا هیچی درنیاورده، از این ببعدم نمیتونه. شم اقتصادی یا هوش اقتصادی ندارد. خودتو که مطمئنم نداری، از این تاپیک که زدی

انتظار داری من یا بقیه چه راهنمایی کنیم.نه شما را میشناسیم و نه دوستتان را.اگه میبینی دوستت در گذشته ...

اونکه اطرافیانش موفق بودن توی اینکارخودشم داره کارمیکنه..ولی باباش یبار شکست بزرگی خورده وپولش ب بادرفته...توی شهرمون یکی ازفامیلامون بشدت موفقه توکارش به نظرت بهش پیام بدم ازش بخوام ک منم ببره توی کار؟

آره عزیزم چون پدرم اصلا ن گذاشت درس بخونیم و ن الان میذاره بریم سرکار و اطلاع داشته باشیم ازینکه چطورکارکنیم ب درامد برسیم..میگه من خودم براتون همه کارمیکنم..درصورتی ک من اصلا استقلال ندارم مخصوصا مالی..الانم بدون اینکه بابام یاخانوادم بدونن میخوام برم توی کاریعنی ممکنه پولی ک میذارم توی کارازدست بدم ..میخوام ریسک کنم

...
الان بابام میخوادماشین بخره..ولی نمیدونم پولپو دوباره بهم میده یانه..چون نمیخواد مستقل بشم ..همش می ...

ماشین میخواد بخره پدرته تعارف نکن. پول بهش نده که دو سال دیگه پولتو پس بده با منت. عین غریبه، تو پیشنهاد نده اگه پول خواست میگی پذرم من می‌خوام با پولم کار کنم.هر چقدر پول داره میگیری، حداقل دو سومش. بقیه را خودت می‌ذاری ماشینم به نام خودت و پلاک خودت میگیری، از روز اولم به خرج پدر جان بیمه بدنه و سرقت می‌کنی

میشی یک بنگاهی