2777
2789
خواهرماگه الان طلا بفروشید بگذاری بانک با سود ۲۴ درصد سال دیگه تورم ۳۰ درصد باشه پولتو و سودشو بگیری ...

ببخشید به نظرتون اگر یه مقدار کم پول داشته باشیم طلا بخریم بهتره یا لوازم خونگی؟ چون لوازمم قیمتش بیشتر میشه 

ببخشید به نظرتون اگر یه مقدار کم پول داشته باشیم طلا بخریم بهتره یا لوازم خونگی؟ چون لوازمم قیمتش بی ...

سلام اگر قصد حفظ ارزش پول داشته باشید، سکه و طلای آب شده بهتر است.لوازم خانگی خریدش فقط برای مصرف شخصی صرف میکند یقینا سال بعد افزایش قیمت خواهد داشت.ولی اگر نظر به فروش دارید نه توصیه نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا..اولش ک خیلی مشتاق بود وگفت اره ان شاءالله درست میشه وفلان..بعدش دیگه ازم چندتاسوال پرس ...

ببخشید نمیدونم چقدر ادم معتقدی هستید این حرفم جسارت نباشه 

اما من شنیدم که چون کاشت ناخن برای انجام تکالیف شرعی درست نیست سراغ کاشت ناخن نرید بهتره اما خب باز بستگی به علاقه ی خودتون داره چیزی بود که من شنیدم 

من خودم عاشق ناخن هستم اما خب تا حالا کاشت انجام ندادم 

اما رنگ مو بنظرم خیلی خوبه و در کل بنظرم از کاشت هم درامدش بیشتر باشه باز بستگی به محل زندگیتون داره تو تهران که ارایشگاه های حرفه ای برای اینکه مو رو نسوزونن و درست عین رنگی که میخوای برات در بیارن خیلی هزینه های بالایی میگیرن

در مورد پولتون هم نمیدونم اما بهش اعتراض کنید که دو ماهه وقت و پول منو گرفتی که کلاس برگذار میکنی بگو شما اگه کلاس برگذار میخواستی کنی تا الان باید وسطای دوره یا اخرای دوره بودم من پشیمون شدم و اگه پولمو ندی مجبورم از طریق قانونی اقدام کنم و به اتحادیه ی ارایشگر ها شکایت میکنم و....

یه جور بترسون که پولت زنده بشه

ببخشید نمیدونم چقدر ادم معتقدی هستید این حرفم جسارت نباشه اما من شنیدم که چون کاشت ناخن برای انجام ت ...

آره من خودمم دیگه پشیمون شدم..میخوام برم توی کاریارنگ یاکراتین بهتره..من خودمم تاالان اصلا کاشت انجام ندادم ولی یه دوستی بهم گفت بروتوی اینکاردرامدش خوبه...

...
الان قراره همه چی سه برابر بشه بنظرت پول تو بانک هم سه برابر میشه.عجبا عجب

ن آخه ب پول نیازدارم..خودم تحت فشارم حالا طلام جلومه ومن زجرمیکصم این عاقلانست؟

...